Már egy éve várja bebörtönzött gazdáját a kapitányság előtt egy kutya, a rendőrök etetik

A férfi három és fél évet kapott.

2019. június 25., 15:49

Szerző:

Egy éve él egy rendőrőrs mellett egy gazdáját váró kutya Argentínában, Veinticinco de Mayo városában. A hatóságok úgy sejtik Sheila, a golden retriever keverék követhette az őrsre a járőrkocsit, amivel behozták a gazdáját, addig pedig nem hajlandó hazamenni, amíg azt gazdája nem teheti meg.

Sheila, a golden retriever

A testi sértés miatt bevitt, aztán három és fél év börtönre ítélt férfi kutyája azóta teljesen hozzánőtt a rendőrök szívéhez. Az ebet nagyon hamar elkezdték etetni, gyakran alhat az épületen belül, sőt, párszor már azt is megengedték neki, hogy beszélőre menjen: ilyenkor a gazdáját fogva tartó cella elé fekszik, és ott alszik.

A rendőrökhöz Sheila annyira hozzánőtt, hogy amikor az ebet megtámadta pár hónapja egy másik kutya, a kapitányság állta a 15 napos állatkórházi kezelés számláját – írta a Bors.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.