Vágó Gábor: adjunk valamit minden térképen szereplő koldusnak

A Metropol címlapjára reagált a korábbi LMP-s országgyűlési képviselő.

2021. augusztus 25., 14:23

Szerző:

Ahogy korábban is írtuk egy koldustérképpel a címlapján jelent meg a Metropol. A lap szociális érzékenységét bizonyítva mutatja a főváros azon pontjait, ahol szegény kolduló emberekkel találkozhatunk az utcákon. Vágó Gábor korábbi országgyűlési képviselő közösségi oldalán reagált a Metropol számára.

Vágó Gábor szerint a gyűlöletkampányt szeretetté kell változtatni. Úgy fogalmaz: „Járjuk együtt végig a helyszíneket és adjunk valamit minden térképen szereplő koldusnak!” Vágó Gábor úgy véli, hogy a Fidesz gyűlöletkampányának a része a Metropol koldustérképe. 

(Kiemelt kép: Vágó Gábor, a Lehet Más a Politika (LMP) EP-listavezetője átveszi a szavazólapot az európai parlamenti (EP) választáson a fővárosban, a II. kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban kialakított 11-es szavazókörben 2019. május 26-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

A jogosítvány árába is beépül a benzin piaci ára. A KATA törvény módosításával pedig eljöhet a több hónapos várakozási idő, hiszen sok oktatónak már nem éri meg az általányadózással az oktatói tevékenységet folytatni. Az oktatók közül többen azt tervezik, hogy inkább elmennek taxizni, ott ugyanis minden kedvezményt igénybe vehetnek.