Vágó Gábor: adjunk valamit minden térképen szereplő koldusnak

A Metropol címlapjára reagált a korábbi LMP-s országgyűlési képviselő.

2021. augusztus 25., 14:23

Szerző:

Ahogy korábban is írtuk egy koldustérképpel a címlapján jelent meg a Metropol. A lap szociális érzékenységét bizonyítva mutatja a főváros azon pontjait, ahol szegény kolduló emberekkel találkozhatunk az utcákon. Vágó Gábor korábbi országgyűlési képviselő közösségi oldalán reagált a Metropol számára.

Vágó Gábor szerint a gyűlöletkampányt szeretetté kell változtatni. Úgy fogalmaz: „Járjuk együtt végig a helyszíneket és adjunk valamit minden térképen szereplő koldusnak!” Vágó Gábor úgy véli, hogy a Fidesz gyűlöletkampányának a része a Metropol koldustérképe. 

(Kiemelt kép: Vágó Gábor, a Lehet Más a Politika (LMP) EP-listavezetője átveszi a szavazólapot az európai parlamenti (EP) választáson a fővárosban, a II. kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban kialakított 11-es szavazókörben 2019. május 26-án. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.