Rogán Antal London legdrágább szállodájában mulatott a Békemenet estéjén

A 444 úgy tudja, Rogánék az egyik elnöki lakosztályt vették ki, amelyek a luxusszállodában 8000 fontba, azaz nagyjából 3,5 millió forintba kerülnek.

2024. június 2., 13:22

Szerző:

Rogán Antal és felesége London egyik legdrágább szállodájában foglalt szobát a szombati BL-döntő idejére, a 444 fotósa a szálloda előtt készített képet a miniszterről.

A Mandarin Oriental Hyde Park Hotel London egyik legpatinásabb és legdrágább szállodája. Több mint 100 éve üzemel, a jobb szobái a város híres parkjára néznek. 2000 óta az a luxusszálloda-lánc, a hongkongi központú Mandarin Oriental üzemelteti, amely hamarosan átveszi a budapesti Gellért Szállót is.

Itt töltötte a szombat éjszakát Rogán Antal és a családja. Rogán és felesége egy elnöki lakosztályban szállt meg. A 444 kérdésére azt mondta, a Békemeneten még részt vett, utána utazott Angliába, hogy megnézzék a Bajnokok Ligája döntőjét.


Orbán Viktor beszédének délután négykor volt vége a Margitszigeten. Ha azt is megvárta, akkor nagyon kellett sietnie, hogy az este kilenckor Londonban kezdődő BL-döntőn részt tudjon venni – írja a portál.

Rogán Antal nem legális úton szerzett információkkal látta el a sajtót – állítja a fideszes médiabirodalom korábbi vezetője

Amint arról a 168.hu is beszámolt, kézivezérelt propagandáról, nem legálisan szerzett lejárató információkról beszélt Szakács Árpád, a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjainak korábbi központi főszerkesztője egy podcastban. Arról is beszámolt, hogy Rogán Antal rendszeresen tartott eligazítást a sajtó egy részének.

A fideszes kultúrharc egykori szellemi vezetője azt mondta, a problémák ott kezdődnek, amikor az egyeztetéseken olyan jellegű információk jelentek meg, melyekhez meggyőződése szerint semmilyen legális módszerrel nem juthattak hozzá. „Ez egy kézivezérelt helyzet és állapot volt. Ez így van ma is, de mondom, hogy ma már ez egy nyílt titoknak számít, tehát hogy azért tudok róla beszélni. Ezzel önmagában nincs gond, a problémák ott kezdődnek, amikor ezeken az egyeztetéseken olyan jellegű információk jelennek meg, olyan jellegű információkat hallok, amelyekhez meggyőződésem szerint semmilyen legális módszerrel nem juthattak hozzá” – utalt Rogán Antal szerepére Szakács Árpád az Ultrahang Plusz podcastban, amikor arról beszélt, erkölcsi, morális okokból távozott a Mediaworks egyik kiemelt posztjáról.


A fideszes kultúrharc egykori szellemi vezetője, a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjainak korábbi központi főszerkesztője – jelenleg a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra főtanácsadója – hozzátette:

„bár szerintem nem a titkosszolgálatokat, inkább a magánnyomozó és egyéb cégeket használták arra, de olyan jellegű információk jelentek meg, olyan jellegű dolgokat tudtunk, olyan jellegű dolgokat építettünk be a média világában, ami erkölcsi, morális és mindenféle értelemben elképesztő”.

Szakács Árpád azt mondta, hogy nagyon sokat találkozott Rogán Antallal, hiszen három kampányban is részt vett, mint az összes megyei napilap központi szerkesztőségének a főszerkesztője – írja a Népszava. Akkoriban ez nem volt nyilvános, de ma már teljesen egyértelmű mindenki számára, hiszen nemrég még le is fotózták a különböző médiafőszerkesztőket, hogy jöttek ki a Karmelitából, hogy folynak egyeztetések, tehát hogy kéthetenként megjelent Rogán Antal, és az akkori médiában viszonylag magas pozícióval rendelkező emberek tekintetében összehangolta azokat a kampánystratégiákat, amelyek mentén a Fidesz politikája zajlott – fogalmazott.

(Fotó: Jbamsey33/Wikipédia