Magyar Péter félmeztelen testéről vitázik az érintett és a kormánymédia

Magyar Péter azt állítja, csak éppen átöltözött, amikor lekapták.

2024. augusztus 23., 13:59

Szerző:

A Ripost Magyar Péter kenyérdagasztós hajózását féktelen bulizásnak írta le, szerintük

„Magyar a látványpékség bezárása után azonnal egy üveg bort rendelt magának, és egyik cigarettáról a másikra gyújtott”.

A Ripost fotósai lencsevégre is kapták a politikust, amikor egymás után több pohár bort is megivott, és egyre „oldottabb” hangulatba került. A cikk azt állítja, hogy valószínűleg ezért is vetkőzött félmeztelenre.

„A propaganda ismét szintet lépett. Miközben a kormány és a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének tagjai az egészségügyi válsághelyzet közepén hetekig luxus jachtokon nyaraltak, a TISZA Párt pedig a kórházakat járta, addig a rogáni propaganda nem pihent”

– írta pénteki Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, amiben azt sérelmezi, hogy a Ripost lesifotósai épp átöltözés közben készítettek róla félmeztelen fotókat, amikor augusztus 19-én kenyeret dagasztott a Dunán egy hajón.

„És hogy mi a valóság? A kenyérdagasztás előtt átöltöztem, a felvétel után pedig megittunk pár hűsítő fröccsöt egy nyári estén egy olyan hajón, amelyen a korábban sok száz nehéz sorsú kisgyermeket és ukrán menekült gyerekeket is vendégül látott a tulajdonos. ”

Magyar Péter illedelmesen megköszönte a képet, és viccesen megjegyezte: most már legalább látja, még több latte avokádót kell meginnia ahhoz, hogy visszanyerje a valódi slim fit formáját. A Tisza Párt elnöke ezzel Orbán Viktor tusványosi beszédében elhangzottakra utalt, ahol a miniszterelnök az ellenzékre „liberális, slim fit szerkós, latte avokádós, mindenmentes, öntetszelgő politikusokként” hivatkozott.

 

(Kép forrása: Facebook / Magyar Péter)