Lecsapott a vihar: Felcsúton leállt a meccs

A zivatar miatt csupán araszol a forgalom Velence és Martonvásár között.

2022. augusztus 19., 20:56

Szerző:

A Tatabánya-Székesfehérvár-Dunaújváros tengelyen lecsapó vihar máris berekesztette az életet az ország középső-nyugati részén. A felcsúti Pancho Arénában a 24.hu híradása szerint a heves zivatar miatt be kellett rekeszteni a Puskás Akadémia mérkőzését a Kecskeméti TE-vel, ami később folytatódhat majd.

Eközben az InfoRádió híre szerint a vihar miatt Martonvásár és Velence között az M7-esen is csupán araszol a forgalom, a nagy szélben és esőben alig tudnak haladni a gépjárművek az úton.

Korábban a Mávinform azt közölte: fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között péntek este. Emiatt a székesfehérvári vonalon késnek a vonatok.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat többször felhívta a figyelmet a zivatarok és a felhőszakadás veszélyére. Az időjárás az augusztus 20-ai ünnepi programokat is befolyásolja, ezért azt kérték: aki kilátogatna a rendezvényekre, kövesse az időjárás alakulását, a veszélyjelzéseket.

(Kiemelt: Orbán Viktor magyar miniszterelnök háza és a Pancho Aréna Felcsúton, 2017. szeptember 15-én. Fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.