Hangfelvétel: nevetett a közmunkás a híres lombkoronasétányon, a polgármester ezért kirúgná

Hangfelvétel tanúsítja, hogy Filemon Mihály nyírmártonfalvai polgármester kirúgással fenyegetett meg egy közmunkást, miután megtudta, 

2023. május 2., 12:23

Szerző:

Nevetős szmájlit kommentelt egy, az erdő nélküli lombkoronasétányról szóló képes mém alá egy nyírmártonfalvai közmunkás, ezért egy Hadházy Ákos által közzétett hangfelvétel tanúsága szerint Filemon Mihály polgármester a nőt kirúgással fenyegette meg, egy telefonbeszélgetésben. A felvételen hallható, polgármester erősen célzott rá a kömunkásnak, hogy talán „le kéne venni a röhögös fejet”, majd úgy folytatta, „picit gondolkozzon el azon, hogy mit csinál”, mielőtt az irodájába hívatta azzal, hogy majd meglátja, hogyan tovább.

Az irodában készült hangfelvétel önmagában nem túl érdekes, az hallatszik rajta, hogy Filemon az irodába lépve felszólítja a nőt, azonnal tegye ki az asztalra a mobiltelefonját. Miután a nő erre nem hajlandó, arra hivatkozva, hogy saját telefont hozott, nem cégest, a polgármester azzal rekesztette be a beszélgetést:

„Viszontlátásra. Papírokat küldöm.”

A hangfelvételt közzétevő, egyik Hadházy az esethez hozzáteszi, nem a nőtől kapta a felvételt, majd meg is látogatta őt, és „nehéz körülmények között élő, valójában szociális munkásként dolgozó (de csak közmunkás bért kapó), nagyon bátor fiatal anyukát” talált Nyírmártonfalván. A nő az elhangzottakat egyértelműen megerősítette neki.

 (Kiemelt kép: Filemon Mihály nyírmártonfalvai polgármester. Fotó: Filemon Mihály, Facebook)