Mindenkit feljelentene a lombkoronasétányt építő polgármester, aki nevetségessé tette őt

Nyírmárton polgármestere kijelentette, hogy senkivel sem kíván szóba állni a média képviselői közül.

2023. április 20., 16:12

Szerző:

A 60 milliós forintba kerülő lombkoronasétány tulajdonosa a napokban kezdte el az erdőtelepítést a sétány körül. Az ATV híradója által megkérdezett erdész azonban úgy véli, hogy évtizedekre lesz szükség ahhoz, hogy a csemeték fákká fejlődjenek – lombkorona már idén is várható, de sétányhoz passzoló lombkorona kialakulásához legalább 5, de akár 10 évre is szükség lehet.

A nyírmártonfalvi polgármester nem kívánt nyilatkozni az ATV stábjának, illetve azt mondta: 

„mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.”

A nyírmártonfalviak szerint hazánk az ilyen, „hasonló beruházások országa” lett, amiből néhányan anyagilag jól járhatnak. Az építményhez egyébként nap mint nap érkeznek látogatók, hogy a saját szemükkel is megcsodálják az elhíresült uniós beruházást. Az erdész úgy véli, egy előnye mégis van a sétánynak: évtizedeken keresztül mind alulról, mind felülnézetből végigkísérhetjük a fák növekedését – már ha elég türelmesek vagyunk.

(Kiemelt képünk: Friss facsemeték a nyírmártonfalvai lombkoronasétány mellett. Fotó: Hadházy Ákos Facebook)