Kunhalmi Ágnes nyert a választókörzetében

2018. április 8., 21:41

Szerző:

Az MSZP budapesti elnöke és kampányarca győzött a budapesti 15. számú választókörzetben, a XVIII. kerületben az április 8-i parlamenti választásokon – értesült lapunk. Négy éve még az ellenfelének, a fideszes Kucsák Lászlónak sikerült felülmúlnia őt, akkor az MSZP-s politikus 56 szavazattal kapott ki.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Cikkünk megjelenése után kaptunk a fenti értesüléseinkkel ellentétes információkat is, de ezek tévesnek bizonyultak. Az MSZP-s politikus 98,68 százalékos feldolgozottság szerint 4720 vokssal nyert.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.