Kamion és személyautó ütközött Majosházánál, az 51-es utat lezárták

2018. november 23., 06:38

Szerző:

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az 51-es főút 29-es kilométerénél, Majosháza térségében péntek hajnalban, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken reggel.

A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a személygépkocsiból, majd átadták őt a mentőknek.

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.