Íme Magyarország legjobb munkahelyei

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.

2023. január 26., 17:01

Szerző:

A Magyarország legjobb munkahelyeit listázó kutatást a Munkahelyeink.hu készítette el. Az egyedi módszertani kritériumrendszert alkalmazó lista első helyére az Audi Hungaria került, dobogós lett még a Bosch Magyarország és a Penny Magyarország, az élbolyba pedig többek között a McDonald's gyorsétterem és a Magyar Telekom is bekerült – írja a kutatást szemléző Blikk.

A válaszadók több munkavállalói szempont alapján értékelték a munkahelyeket, ezek a következők: juttatási csomagok, előrelépési lehetőségek, a munka és magánélet egyensúlya, menedzsment, vállalati értékek, kultúra és eljárásrendek.

A korábbi és jelenlegi munkavállalók véleményéből kiderült, hogy Magyarországon tavaly a legkedveltebb munkahelyek az alábbiak voltak:

1. Audi Hungaria
2. Bosch Magyarország
3. PENNY
4. McDonald’s Magyarország
5. Lidl Magyarország
6. MÁV-START
7. SPAR Magyarország
8. Magyar Telekom
9. Continental Hungary
10. eMAG

A lista további részét itt tekintheti meg

(Kiemelt kép: A hatvani Bosch-gyár csarnoka. Fotó: MTI/Vajda Miklós)

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Futóversenyt rendeznek vasárnap a Várkert Bazár, a Szent Gellért rakpart és a Szabadság híd környékén, emiatt korlátozásokra kell készülni a térségben, ezért a közösségi közlekedésben változások lesznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.