Kiderült, hol mond beszédet Orbán Viktor október 23-án

Havas Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette, hogy Orbán Viktor október 23-án idén is tart ünnepi beszédet, de nem a fővárosban. 

2022. október 18., 10:52

Szerző:

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk idén a Fidesz nem tart központi ünnepséget, hanem választókerületi szinten lesznek az október 23-i megemlékezések. Hollik István arról nem beszélt, hogy Orbán Viktor hol tartja majd  ünnepi beszédet az 1956-os forradalom évfordulójának alkalmából. 

A hvg.hu kérdésére a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan közölte, hogy Orbán Viktor a zalaegerszegi Mindeszntyneum ünnepélyes átadásán fog beszédet mondani október 23-án. A Mindszentyneumban több más kiállítás mellett a Mindszenty József bíboros és esztergomi érsek életéről és életművéről szóló, élmény alapú történeti kiállítást lehet majd megtekinteni. Emellett egy 120 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel is rendelkezik. 

 

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke fényképezkedik a visegrádi csoport államfői találkozóján a lengyelországi Katowicében 2021. június 30-án. Fotó: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP)