„Szellemi honvédőket” díjazott Áder János és Győzike

A CÖF-CÖKA csütörtöki díjátadóján közösen vett részt a volt köztársasági elnök és a 2022-es Békemenet valóságshow-sztárja.

2022. december 13., 11:56

Szerző:

A 444.hu vette észre, hogy közös fotót készített Áder János volt köztársasági elnök, felesége, Herczegh Anita és Gáspár Győző, azaz Győzike volt popsztár, celeb. A volt valóságshow-hős és a 2022-es Békemenet egyik fő résztvevője a kormánypárti CÖF-CÖKA csütörtöki, „szellemi honvédőket” elismerő díjátadóján. Az eseményen egyébként közösen díjazták a kiemelt résztvevők a Regőczi Alapítványt, amelyet Herczegh Anita elnököl.

Az eseményen a fotók tanúsága szerint részt vett, és Győzikével ugyancsak eszmét cserélt Fülöp Attila szociális államtitkár is. A Békemenetet is szervező CÖF-CÖKA egyébként azoknak ítéli oda a Szellemi Honvédő díjat, „akik kiemelkedő munkát végeznek nemzeti érdekeink védelme, érvényesítése érdekben”.

(Kiemelt kép: Áder János volt köztársasági elnök, Gáspár Győző közszereplő és Herczegh Anita, a Regőczi Alapítvány elnöke, Áder János felesége, a CÖF-CÖKA szellemi honvédő-díjátadóján. Fotó: CÖF-CÖKA, Facebook)

 

Folytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.