Győzike belépett a Fideszbe

A Békemeneten tűnt fel először kormánypárti színekben, de Gáspár Győző azóta is megállíthatatlanul kampányol.

2022. március 28., 18:37

Szerző:

Először a Békemeneten lehetett látni, hogy Gáspár Győző a Fidesszel szimpatizál, azóta viszont szinte meg sem lehet állítani a celeb kormánypártokat támogató kampányát. Facebook-oldalán napok óta csak fideszes posztok jelennek meg, amelyek alatt egyébként le vannak tiltva a kommentek.

A beléptetéséről szóló posztban egyébként nem csak az furcsa, hogy a választási héten egy bulvárszereplő beszervezésével akar politikai tőkét kovácsolni a Fidesz, hanem az is, hogy a jelek szerint a Külügyminisztérium épületében került sor a dokumentumok végső aláírására. Ez ugyanis egy állami épület, a pártügyeknek nem kéne jelen lennie egy ilyen intézményben.

Az ügy kapcsán felkerestük a külügyminisztériumot sajtóosztályát, azonban cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz. Amint ez változik, cikkünket frissítjük.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Facebook-oldala)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.