CÖF: szellemi honvédekből állt a Békemenet

Azt is elmondták, hogy mi mutatkozott meg igazán a demonstráción. 

2022. március 16., 15:14

Szerző:

Ismét megmutatkozott a közösség összetartozása, ereje az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, a nemzeti ünnepen a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) által szervezett Békemeneten – közölte az alapítvány elnöke szerdán az MTI-vel. Csizmadia László közleménye szerint a kormány intézkedései a magyarság érdekeit követik, Orbán Viktor miniszterelnök beszéde – amelyen „az ellenzék magyarellenes, több sebből vérző, összetákolt, azonos időben összehívott nagygyűlése ellenére is félmillióan vettek részt" – erőt sugárzott.  

Miközben civilek ezrei segítik az orosz-ukrán háború elől menekülőket szállással, étkezéssel és pénzadományokkal, „a magyar ellenzék álnok módon igyekszik háborúba sodorni" Magyarországot – tette hozzá. Kiemelte: miközben a Békemenet vezényszavával (NO WAR) a résztvevők nemet mondtak a háborúra, – az identitásukat vesztett ellenzékiek farkasétvággyal szeretnék megszerezni a hatalmat, elárulva hazánkat, nem szégyellik a külföldi támogatások szinte már mérhetetlen mértékű igénybevételét".
    
 
 „A népfelség az április 3-i országgyűlési választásokkor ítéletet mondhat. A ítélet indoklásához történelmi alapot adott március 15-i Békemenetünk. Szellemi honvédőkből álló sokaságunk 2009 óta rendíthetetlen, mert a hazugságok helyett az igazságot követi” – közölte az CÖF-CÖKA elnöke, hozzátéve: „most előre", a családjaink és gyermekeink jó sorsát biztosító április 3-i választások megnyeréséért.

(Kiemelt kép: Résztvevők a Békemeneten. Budapest 2022. március 15. - Fotó - Karancsi Rudolf / 168.hu)

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.