Fekete-Győr András a Tóth Csaba-ügyről: kezdett egyre vállalhatatlanabbá válni

A Momentum elnöke hálás, hogy már Karácsony Gergely is Hadházy Ákosra szavazna Zuglóban.

2021. szeptember 25., 15:04

Szerző:

„Hónapok óta várják az emberek ezt a döntést, de legalább megszületett. Még ha négy nappal a szavazás lezárulta előtt is" – írta Fekete-Győr András a pénteki vitáról Facebook-on. A Momentum elnöke szerint Tóth Csaba kezdett egyre vállalhatatlanabbá válni, miután Hadházy Ákos kiderítette, hogy egy, a zuglói szocialista képviselőhöz köthető alapítványon keresztül több mint százmillió forintot próbált elrejteni.

A Momentum miniszterelnök-jelöltje örömét fejezte ki, hogy a főpolgármester korrigálta döntését, és legalább a szavazás félidejénél arra buzdította zuglói szimpatizánsait, hogy Hadházy Ákosra szavazzanak. „Már csak egyetlen tisztességes lépés maradt: Hadházy Ákos nyílt támogatása" – tette hozzá.

A tegnapi vita óta egyébként a Jobbik és a DK is megvonta a támogatását Tóth Csabától, ez azt jelenti, hogy az MSZP maradt az egyetlen párt, amely őt támogatja. 

(Kiemelt kép: Fotó: 168.hu | Dimény András)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.