A Jobbik végre egy igazán fontos ügyet tematizál

Az energiaválság, a dübörgő infláció, valamint az egetrengető pedagógushiány időszakában a Jobbik megtalálta a legfontosabb ügyet, és a hozzá tartozó megoldást. 

2022. szeptember 12., 14:17

Szerző:

„Nevezzenek el közteret II. Erzsébet királynőről!” – írja közleményében a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A párt azzal magyarázta a javaslatot, hogy olyan vezetőkre van szükség a mai „háború sújtotta időkben”, mint a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet. 

A Jobbik a magyar felmenőkre is hivatkozik

Nagyon úgy tűnik, hogy a parlamenti párt az energiaválság, a dübörgő infláció, valamint az egetrengető pedagógushiány időszakában megtalálta a legfontosabb ügyet, amivel tematizálni szeretné a magyar közéletet. Legutóbbi jelentős akciójuk során Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök jelentette be. A nemrégiben megválasztott pártelnök arról kérdezné a magyarokat, szeretnék-e, hogy az Országgyűlés kezében legyen olyan hatáskör, amivel kivezethető az ország az EU-ból. Ne felejtsük el, hogy a magyar társadalom túlnyomó többsége elkötelezett Magyarország uniós tagsága mellett.  

„A Rhédey Klaudia grófnő kapcsán magyar felmenőkkel is rendelkező királynő 1993. május 4-én látogatást tett hazánkban is, ezért arra szeretnénk kérni a Fővárosi Közgyűlés tagjait, hogy méltón emlékezzenek meg az elhunyt királynőről, továbbá a magyarországi útjának 30 éves jubileumára köztéri szobrot vagy emléktáblát állíttassanak. Megfontolásra javasoljuk továbbá, hogy - a jogszabályi kereteket betartva - minél előbb nevezzenek el közteret II. Erzsébet királynőről Budapesten”

– olvasható a párt közleményében. A Jobbik a hangsúlyt a minél előbbre helyezi. Tudjuk, nincsen ennél fontosabb, a magyar emberek számára égetőbb probléma. 
  

(Fotó: Gyöngyösi Márton Facebook oldala)

14:50

Tartozásának rendezését és Európai Parlamenti mandátumának visszaadását követeli az MSZP Ujhelyi Istvántól az MSZP, aki vasárnap jelentette be, hogy kilép a pártból.