A Dunába esett egy férfi Mohácsnál

Vízi közlekedés veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután sajtóhírek szerint hajóról vízbe esett és meghalt egy ember hétfőn éjjel a mohácsi Dunánál.

2024. január 16., 16:48

Szerző:

A pecsiujsag.hu hírportál értesülései szerint a mohácsi kikötőben egy holland felségjelzésű hajó készült kikötni hétfő éjjel, amikor a jármű személyzetéhez tartozók közül egy férfi a Dunába esett.

Bár az esetet többen is látták a hajóról, nem volt esélyük a külföldi férfi megmentésére, aki a part és a hajó közé szorult és a helyszínen meghalt – írták a hírben.

 

Az eset kapcsán a vizsgálatot folytató BRFK az MTI érdeklődésére annyit közölt, hogy büntetőeljárásban vizsgálják a baleset körülményeit és vízi közlekedés veszélyeztetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

(Képünk illusztráció. Forrás: Pexels.com)

Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videonyilatkozatában, emlékeztetve arra, hogy a bíróság csütörtökön döntést hozott „Gyurcsány Ferenc politikusának" az ügyében.

Miközben egy év alatt 409 szervátültetés történt idehaza, 536 új beteg került várólistára, amelyen már január elsején is 1255 páciens neve szerepelt – mondta az InfoRádióban az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója.