Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz ez a december, mint gondolnák

A következő 3 csillagjegy kedvező hónapra számítson decemberben – figyelmeztet a pénzhoroszkóp!

2022. november 25., 15:44

Szerző:

Már egy hét sincs hátra novemberből, ezért most előretekintünk, nézzünk bele a jövő havi pénzhoroszkópba! Bár a december általában rengeteg kiadással jár, a következő három csillagjegy számára mégis jobban alakulnak majd az anyagiak, mint gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)

Érdemes spórolnia és kicsit átfókuszálnia ezt az ünnepet, hogy végre ne egy költekezésfesztivál legyen, hanem inkább a bensőséges együttlétről szóljon. A Rák csillagjegyűek számára egy anyagilag kedvező és szerencsés hónap lesz a december, ezért ha odafigyel, jobban zárhatja ezt az évet anyagilag annál, mint gondolta volna.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy rejtett vagy félig-meddig elfelejtett tartalék kerül elő decemberben, ami nagyban megkönnyíti a Mérleg csillagjegyben születettek helyzetét az ünnepek környékén. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezt a tartalékot azonnal feltétlenül el kéne költeni sem részben és főleg nem egészben: már az is sokat jelent, hogy ennyivel is nagyobb anyagi biztonságban tudhatja magát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Két dolog játszik majd közre a Vízöntő csillagjegyűek anyagi helyzetét tekintve decemberben. Egyrészt egy nagyobb költség, amire számítanak, elmarad, vagy legalábbis nem lesz olyan nagy, mint amekkorának kinézett. Másrészt ehhez hozzájön még majd egy kis extra pénzbevétel, hogy ennyivel is egyszerűbb legyen megoldani az ünnepeket.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp