Napi horoszkóp, 2024. szeptember 10.: a Mérleg megtudja, barátai mire készülnek, a Nyilas életében kinyílik egy ablak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 9., 20:02

Szerző:

A szokott időben jelentkezünk ma is a napi horoszkóp előrejelzésével: alább találja, mit üzen önnek az asztrológia erre a keddre.

Kos (03.21.–04.19.)

Egyre jobban kommunikálja a szükségleteit, és másnak is feltűnik. Meglátja, hogy lassan ez az új hozzáállás valami pozitívumhoz fog vezetni az élet egyik igen fontos területén, sőt egy teljesen új lehetőség is szóba jöhet. Kopogtasson, és ki fogják nyitni az ajtót!

Bika (04.20.–05.20.)

Komoly vitába keveredhet, de gondolja át, hogy biztosan csak a másik ember-e a hibás vagy talán ön sem úgy kezel minden helyzetet, ahogy kellene. Mindig jobb, ha higgadtan hozza meg a komoly döntéseit, de erre a keddre ez különösen igaz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma nincs sok kedve kimozdulni, de nem fogja megbánni, ha mégis ezt teszi. Új embereket egy új közösséget ismerhet meg ugyanis, akiknek akár nagy szerepük is lehet az ön életében hamarosan.

Rák (06.22.–07.22.)

Az érzelmi életében ma nagy felfordulások lesznek, de szerencsére a barátai mindenben támogatják, valamint az egyikőjük egy nagyon jó tanáccsal fogja ellátni. Érthető, hogy fél az újtól és az ismeretlentől, de közben csodálatos dolgokról maradhat le. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Véresen komolyan vette egy megjegyzést, pedig könnyen lehet, hogy az illető csak viccelődni akart. Ha azt akarja, hogy a dolgok rendeződjenek, akkor ön is legyen nyitottabb, különben a probléma csak úgy magától nem fog megoldódni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha nincs különösebb problémája a munkahelyén, akkor jobban teszi, ha nem generálja fölöslegesen a feszültséget, mert a kollégái ezt nem fogják jó szemmel nézni. Inkább törekedjen arra, hogy minél jobb kapcsolatokat alakítson ki a jövőre való tekintettel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem akar hinni a fülének, amikor megtudja, hogy a barátai mire készülnek. Nos, a helyzet az, hogy igazából csak jót szeretnének önnek, és ez most az a helyzet, amikor inkább csak sodródjon az árral, mert könnyen lehet, hogy élete egyik legszebb időszaka jön nekik köszönhetően.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap sok tekintetben egy nyugis, átlagos hétköznap lesz a Skorpió életében. De nagy hiba lenne alvajáróként végigsétálnia a napon, mert egy finom eltérés formájában fontos jelet kap majd ezen a kedden. Ami most egy kicsit máshogy lesz, azzal kapcsolatban a közeljövőben még sokkal nagyobb változások várhatóak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Talán a véletlennek köszönhető, hogy egy a bizonyos személy újra bekerült az életébe? Nos, valószínűleg egy kicsit alaposabban át kell gondolnia, hogy mit akar, de az biztos, hogy van befejezetlen ügyük. Ne féljen attól, hogy egy ablak újra kinyílik az életében.

Bak (12.22.–01.19.)

Ma sokat csörög a telefonja, és egy perc nyugalma sincsen, de az igazság az, hogy önnek kell a sarkára állnia, és azt mondani, hogy elég. Egyre többen lépik át az ön határait, szóval ideje megmondania, hogy mikor elég.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Csalódást okoz ma önnek egy barátja, de az igazság az, hogy nem volt mögötte rossz szándék, inkább csak minden nagyon kellemetlenül jött ki. Legyen egy kicsit lazább, és próbálja meg ne annyira a szívére venni a dolgokat.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma valami olyasmi történik majd, ami megváltoztatja a Halak pozícióját egy csoporton belül. Nem feltétlenül drámai, de mindenképpen érezhető változás lesz ez: némileg új alapokra kerül a viszonya a többiekkel.

(Kiemelt kép: Shutterstock/BABAROGA)