Napi horoszkóp, 2024. október 11.: a Rák új lehetőséget kap, a Skorpió meglátja az ősz színeit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. október 10., 20:05

Szerző:

Hurrá, itt a legjobb hétköznap, a péntek, és itt a hozzá tartozó napi horoszkóp is! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet és olvassa el, önnek mit ír mára!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos szeme ma nagyon éles: egy fontos párhuzamot, illetve egybeesést vesz észre. Amikről eddig eszébe sem jutott, hogy közük lehet egymáshoz, azokról most kiderül, hogy nagyon is hasonlóak, illetve rokonságban állnak egymással, esetleg van bennük valami közös.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy sok tekintetben szép és hasznos nap lesz ez, de a munka során kap majd egy picike sebet. Ne ijedjen meg, egészen felszínes sérülésről-súrlódásról lesz csak szó: csípni fog egy ideig, de aztán hamarabb megfeledkezik róla, mint gondolná!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Készüljön, kedves Ikrek: ezen a péntek estén, ezen a péntek éjszakán önmagával találkozik majd!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy új lehetőség érkezik ma, és ez a lehetőség egy felismerést is hoz magával. Arra döbben majd rá, hogy közben bezáródott egy ablak: egy alkalom, amit nem használt ki, már elmúlt, az a lehetőség már nem áll rendelkezésre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Reményeik vezetik ma a Oroszlán csillagjegyben születetteket. Van helye a mai gyakorlatias világban annak, hogy valaki a kemény tények helyett egy talán soha meg nem valósuló reményre alapozzon? Hát persze, hogy van, csak így érdemes!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy gyermek alakját mutatja mára a horoszkóp a Szűz csillagjegyben születettek számára. Egy őszintén lelkes gyermekkel, vagy legalábbis egy ilyen gyermek energiájával lesz dolga ezen a pénteken. Nem lesz feltétlenül egyszerű megtalálni a megfelelő hullámhosszot, de ha és amikor sikerül, akkor egy rendkívüli élményben lesz része!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyre több minden van a világban, amit nem emberi agy tervezett, nem emberi kéz készített, hanem gépek és szoftverek hoztak létre. Szinte kivételesnek számít, amiben ma a Mérleg csillagjegy szülöttének része lesz: megérinti valami, ami 100%-ig, a velejéig egyszerűen és megismételhetetlenül emberi. Semmi sem pótolhatja ezt az érzést, ugye?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ősz ma különösen szépen mutatja meg szomorkás, de különleges színeit a Skorpiónak. Nem lehet ilyenkor nem az elmúlásra gondolni, de mégis: hogy lehet a halandóság ennyire szép, ennyire mégis élettel teli?

Nyilas (11.22.–12.21.)

New York lakói sosem gondolnak arra, hogy a városuk elvileg York városának egy új verziója. A Nyilas csillagjegy szülötte ma olyan lesz, mint egy New York-i lakos Yorkban: hozzá van szokva valamihez, ez a dolog teljesen az élete részévé vált, és ma találkozik ennek a valaminek az eredetijével. Fontos és tanulságos tapasztalat lesz.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy maszkkal kevesebb: ma valakiről lehull az álarc, az illető megmutatja az igazi arcát. Érthető, hogy az illető maszkot viselt eddig, nem? Az álarca sokkal szebb, mint a valódi.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ellentétpárok napja lesz ez a Vízöntő csillagjegy szülötteinek életében. Jó és rossz, világos és sötét, fent és lent: annyira könnyű két részre osztani a világot ilyenkor! Ez a péntek nem az árnyalatok napja lesz.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak ma jobban megtalálja a hangot azokkal, akik más generációból származnak. Egy olyan személlyel lesz egy rendkívül érdekes és szép élménye, aki jóval fiatalabb vagy idősebb önnél.

(Kiemelt kép: Shutterstock)