Napi horoszkóp, 2024. március 19.: az Ikrek figyelmeztető jelet lát, a Bak üzenetet kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. március 18., 20:02

Szerző:

Sosem maradhat ki, itt a mai, azaz keddi napi horoszkóp! Keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Olyan dolgok járnak a fejében, amiknek kimondásához egyelőre nincsenek megfelelő szavai. Be kell látnia, hogy ez így is van rendjén: lesz még ennél megfelelőbb idő is, hogy ezeket a dolgokat kimondja. Az a fontosabb most, hogy befelé figyeljen, megértse, hogy mi zajlik önben, később is ráér beszélni a dologról másokkal.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika munkája és a magánélete nem várt módon hat ma egymásra. Nem mindig lehet úgy dolgozni, mintha az embernek nem lenne magánélete, és az ember nem mindig viselkedhet úgy a szabadidejében, mintha a munkája nem is létezne. Egy új módot kell találnia, hogy egyensúlyt tudjon teremteni a kettő között.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap egy vörös zászlót lenget meg ön előtt. Ne hagyja figyelmen kívül, de egyelőre még nem is kell feltétlenül elrohannia az ellenkező irányban! Vegye észre a figyelmeztető jelet, jegyezze meg, és legyen szükséges mértékkel óvatosabb a jövőben.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy önhöz közel álló ember neheztel önre egy ideje valamiért. Nem súlyos dologról van szó, de mégis sokat jelent, hogy a mai nap elhozza a lehetőséget, hogy ezt a kérdést végre megbeszéljék, illetve továbblépjenek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fordulatos, a szokásos rendtől több ponton eltérő napja lesz ma az Oroszlánnak. Ezt a keddet azonban nemcsak ezek a fordulatok határozzák majd meg, hanem egy hiányzó személy vagy dolog is, aki-ami jelen sincs, mégis hat az önre, a gondolataira, sőt, ezeken keresztül a tetteire is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ahol most van, ott nem kap meg mindent, amire szüksége lenne. A mai napon választania kell: ennek ellenére marad, vagy megkockáztatja, hogy elmegy és megszerzi, ami hiányzik.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Még mindig a hosszú hétvége egyik eseménye határozza meg a napjának egy részét, ez a dolog jár a gondolataiban. Ha maguktól nem tágítanak, akkor felesleges megpróbálnia elhessegetni ezeket a gondolatokat. Inkább üljön velük egy kicsit, értse meg, miért van még szükségük időre ahhoz, hogy feloldódjanak!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az állandóság, változatlanság napja ez a Skorpió csillagjegyben születettek számára. Rengeteg dolog lesz a napban, ami – akárki akármit csinál – nem halad majd előre, ezért okosan válassza ki, hogy mibe fekteti az energiáját!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bár sokszor szereti a saját útját járni, ön ma akkor jár a legjobban, ha hallgat valakire. Nem mindegy azonban, hogy kire: van az ön környezetében egy nő, akinek tanácsait, kéréseit érdemes meghallgatnia, teljesítenie.

Bak (12.22.–01.19.)

Kap ma valamit, ami egyrészt ajándék, másrészt megbízás, harmadrészt üzenet. Idővel meglátja majd, ez a dolog egész nagy jelentőséget szerez, de egy olyan okból, amit még nem láthat előre.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem jutott hozzá valamihez, ami pedig elvileg önnek járt volna, az ön számára volt lefoglalva. Ma lehetősége nyílik hozzájutni ehhez a dologhoz – persze ha akarja még egyáltalán.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy hatalmát, erejét vesztett személlyel vagy intézménnyel kerül kapcsolatba ezen a napon. A sajnálat és szánalom érzéséről fogja felismerni, hogy kiről van szó, de vigyázzon, mert pont ezt a két érzést nem szabad kimutatnia az illetővel szemben.

Valamint...

Ha még nem olvasta az eheti szerelmi horoszkópját, pótolja be a Cosmopolitannél!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp