Napi horoszkóp, 2024. január 5.: a Szűz megjavítja a hangulatot, a Nyilas visszakerül oda, ahol már volt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. január 4., 20:05

Szerző:

Ez egy rövid hét volt, máris itt a pénteki napi horoszkóp! Várjuk önt vissza holnap ilyenkor a hétvégi horoszkóppal itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy kisebb csalódás van kilátásban erre a péntekre, és a dologhoz köze lesz egy önhöz közel álló személynek. Érthető, hogy megbántva érzi magát, de ne hagyja, hogy az érzelmei túlságosan nagy hatással legyenek önre, mert egy nagy vita nem fog segíteni a helyzeten.

Bika (04.20.–05.20.)

Rengeteg a teendője, de a napot úgy tervezze, hogy a pihenésre is jusson ideje! A legjobb megoldás az lesz, ha először elvégzi a legsürgősebb teendőket, feladatokat, majd késő délután/este már csak saját magára és a nyugalmára fókuszál. Ma különösen fontos, hogy ne maradjon ki az énidő.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne hozzon elhamarkodottan döntést, mert megbánhatja! Érthető, hogy azt szeretné, hogy az élete minél hamarabb egyenesbe kerüljön, de ez nem azt jelenti, hogy olyan dolgokra kell igent mondania, amiket nem is akar igazán. Ne aggódjon, minden meg fog oldódni!

Rák (06.22.–07.22.)

Nem tudja, hogyan abszolváljon egy feladatot, de szerencsére lesz segítsége hozzá, ha igénybe szeretné venni. Egy olyan személy fog önnek segíteni, akivel mostanáig nem ápoltak túl közeli viszonyt, de ez könnyen megváltozhat az elkövetkezendő időszakban.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán életében ma körbeér egy folyamat, lezárul egy ciklus. Ahol most tart, az egy kerek egész lett, érdekes, hogy majdnem egybeesik az óév lezárultával. Nagyon jó érzés tud lenni, amikor ilyen tökéletesen kész lesz, befejeződik valami, élvezze, amit ez az érzés nyújtani tud, holnap pedig lépjen tovább!

Szűz (08.23.–09.22.)

Talán ön is érezni fogja, hogy ma sokkal jobb a hangulat ön körül, mint korábban. Nos, ez annak is lesz köszönhető, hogy az ön pozitív kisugárzása a többiekre is ki fog hatni. Van ez így néha: az ember kap ajándékba az univerzumtól egy adag pozitív energiát.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátja olyan vallomást tesz önnek, amire egyáltalán nem számít és az egész napjára hatással lesz. Ha nem is ma, de hamarosan le kell ülniük és megbeszélni a történteket. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hazugságon kap valakit, amiből kisebb vita is kerekedhet. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy ki felelős azért, hogy ez az illető úgy érezte, hogy nem szabad, vagy legalábbis nem érdemes elmondania az igazat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas számára egy visszalépés napja ez a péntek annak minden előnyével és hátrányával együtt. Ugyan nem sikerült különösebb fejlődést elérnie, de legalább egy olyan pozícióban van, amit már ismer, és most már jobban tudja, merre van innen az előrevezető út.

Bak (12.22.–01.19.)

Jelentős javulás jön a magánéletében, végre úgy fogja érezni, hogy minden a helyére került és sokkal gördülékenyebben beszéli meg a problémákat. A mai nap fontos lesz egy igen szoros kapcsolata szempontjából, egy rendkívül mély és tartalmas beszélgetésen eshetnek túl.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van valaki, akivel hosszú ideje nem volt idejük arra, hogy nyugodtan együtt legyenek, de végre az ünnepek lementek és a mai nap különösen alkalmas, hogy újra felvegyék a fonalat. Beszéljék át azokat a fontos dolgokat, amikre az elmúlt időszakban nem volt idejük, de vigyázzanak, hogy ne torkolljon vitába a közös együttlét

Halak (02.19.–03.20.)

Tanácsot kér, de a válasszal nem lesz túl elégedett. Meg kell tanulnia kezelni a kritikát, különösen akkor, ha ön az, aki a segítséget és tanácsot kérte. Fontos tudnia, hogy aki a tanácsot adta, még ha nem is feltétlenül a legszerencsésebb stílusban tette ezt, egyáltalán nem akar rosszat önnek!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Africa Studio)