Napi horoszkóp, 2024. február 20.: a Rák tiszta vizet önthet a pohárba, a Halaknak minden összeáll

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. február 19., 20:02

Szerző:

Megérkezett a friss, keddi napi horoszkóp, olvassa szeretettel! És ha az eheti szerelmi horoszkópját még nem olvasta volna, mindenképpen kattintson át a Cosmopolitan oldalára!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan személlyel találkozhat a mai nap folyamán, akit elsőre a háta közepére sem kíván, de ne kerülje el! Fontos mérföldkő lehet az életében, hallgassa végig, bármit is szeretne mondani.

Bika (04.20.–05.20.)

Folyamatosan saját magát beszéli le a jó ötletei megvalósításáról. Első lépésként azt kéne kitalálnia, miért ilyen bizonytalan és kishitű magával szemben. Ha pedig rájött, ideje a tettek mezejére lépni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap lehetőséget kínál önnek, hogy visszaszerezzen valamit, ami régen az öné volt. Az eset erősebb érzelmeket kavar majd önben, mint gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)

Kiderülhet, hogy valaki régóta neheztel önre, amiről nem is tudott. Ma viszont lehetőségük lesz mindent őszintén megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Legyen figyelmes, mert elsétálhat egy remek munkalehetőség mellett! Járjon nyitott szemmel, csevegjen mindenkivel, mondjon igent minden meghívásra, mert a legváratlanabb helyzetben jöhet a nagy áttörés!

Szűz (08.23.–09.22.)

Kevés dolog tud olyan megnyugtató és lelket gyönyörködtető lenni a világon, mint amit ma tapasztal: emberek kölcsönösen megbíznak egymásban, és amit erre a bizalomra építettek rá, az csodásan működik. Vésse az eszébe az eseményeket, és sose felejtse el, ki volt köztük az első, a vezető!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bár egyáltalán nem az ön műfaja, a napokban mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt egyszer-egyszer még ön is megnyílik.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy jól bevált módszer ma nem működik. Nézzen körül, hogy mi történt! Megváltozott az egyik paraméter, amit eddig nem vett észre, ezért kell most módosítania a módszerén. Ne adja fel, rá fog jönni, mi vezet rá a tökéletes megoldásra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az a sport vagy mozgás, amit eddig űzött, mostanában nem elég ahhoz, hogy levezesse a felgyülemlett feszültséget. Valószínűleg nem az a legjobb megoldás, ha ugyanebből még többet csinál: ez a nap arra hívja a Nyilast, hogy olyan új mozgásforma után nézzen, amiben még nincs rutinja, vagyis ami fizikailag és technikailag egyaránt kihívást jelent.

Bak (12.22.–01.19.)

Egészen szédítő magasságokba repítheti fel önt ez a nap, de vigyázzon, hogy azért ne kerüljön túl közel a naphoz, mert minél magasabbra jut, annál kockázatosabb utána a landolás!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egymás után kerül egyik kellemetlen helyzetből a másik kínos szituba, amit más generál, mégis ön az elszenvedője. Viszont ha lazán, kellő humorral kezeli ezeket, még jól is kijöhet mindenből. Nevessen idegeskedés helyett!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez egy olyan nap, ami annak kedvez, hogy összeszedje, összegyűjtse, összerendezze, ami korábban szétszóródott. Meglátja, kincset fog találni, ha nekilát! Legyen a széthullott részekből egy teljes egész!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp