Napi horoszkóp, 2024. február 12.: a Mérleg életében elmarad egy következmény, a Bak tette jóra válik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. február 11., 20:01

Szerző:

A hétfői napi horoszkóp olvasható alább, reméljük, szép volt a hétvégéje, nézzük, hogyan kezdődik a következő hét a friss előrejelzés szerint!

Kos (03.21.–04.19.)

Olyan lelkiállapotban kezdi a hetet a Kos, amelyben, mint egy egzotikus növény, különösen érzékeny minden külső hatásra. Ezért rendkívül fontos, hogy ma jó emberekkel vegye körbe magát, és a negativitást zárja ki az életéből. Túl nagy befolyása lehet ma önre a rossz embereknek, viszont ha pozitív személyek lesznek ön körül, ők rendkívüli módon húzzák majd önt a jó irányban!

Bika (04.20.–05.20.)

Bántja valami, ma azonban lehetősége lesz arra, hogy elsimítson minden nézeteltérést. Ehhez azonban arra is szükség lesz, hogy egy kicsit engedjen a saját igazából, és hallgassa meg a másik ember nézőpontját is, mert nem biztos, hogy mindenben önnek volt igaza.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma összetűzésbe keveredhet valakivel. Az illető ugyanis jót akar önnek, de ön mégis úgy fogja érezni, hogy meg akarják mondani, hogy mit csináljon. Fontos szem előtt tartania, hogy a másiknak nincsenek rossz szándékai, csak aggódik önért, és azért, hogy egy olyan döntést hoz meg, amit később megbán.

Rák (06.22.–07.22.)

Az új hét kezdete egy új lehetőséget hoz a Rák számára. Egy olyan lehetőség merül fel ma, ami akár nem csak erre a hétre, de az elkövetkezendő, hosszabb időszakra is nagy hatással lehet. A kérdés már csak az, hogy bele mer-e vágni az ismeretlenbe. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán egy drámai szituációnak lesz tanúja ma: megtapasztalja majd, a gonoszság hogyan mond ítéletet saját maga fölött. Ne féljen tehát, ne tételezze fel a legrosszabbat, mert a félelem nem egyéb, mint lemondás egy segítségről. Egy olyan segítségről, amit a megfontolás nyújt, legyen az egyedüli elmélyülés vagy a dolog átbeszélése valakivel.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kicsit egyedül kell lennie ezen a napon a Szűznek, ugyanis akad valami, amit át kell gondolnia az életével kapcsolatban. Nehezen hoz meg egy döntést, de az igazság az, hogy a szíve mélyén tudni fogja a választ. Teremtse meg az alkalmat a befelé figyelésre, hallja meg, mit mond az a bizonyos belső hang, szánjon időt arra, hogy dönt a saját élete felett! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Meghökkentő dolgot tapasztal ma a Mérleg: egy ponton deus ex machina módjára mintha egy kéz belenyúlna az események folyásába nap közben. Egyik dolog logikusan következne a másikból, de ezen a hétfőn egy ponton mégsem így lesz, elmarad a következmény.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fárasztó volt az elmúlt hét, de a most következő jelentősen sikeresebb és boldogabb lesz! Amit ma elhatároz, az meg fog valósulni, sőt egy hihetetlen élményben is része lesz egy teljesen váratlan helyzetben. A kikapcsolódásra szintén lesz ideje! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnál a szokásosnál nagyobb pénzforgalmat jelez előre már a horoszkóp. Ez bevételt és kiadást egyaránt jelenthet, úgyhogy ha azt szeretné, hogy ne a kiadások legyenek kiugróan nagyok ezen a hétfőn, akkor jobb, ha mértékkel költ. Ma ugyanis könnyen megeshet, hogy egy kicsit túlköltekezik, majd később megbánja.

Bak (12.22.–01.19.)

Talán észre sem fogja venni, talán nagyon is észrevehető lesz a Bak számára (legalábbis ha érzékeny az ilyen spirituális dolgokra): ezen a hétfőn ön a jó eszközévé válik. Tegye a jót, mert ezért van itt ebben a világban, de jobb, ha tudja: ma még egy olyan tettét is jóra fordítja az univerzum, amit nem feltétlenül a legnemesebb, legönzetlenebb céllal visz végbe.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára ez a hét kicsit máshogy indul majd, nem úgy, ahogy megszokta. Készüljön fel, mert ez az apró változás annak a jele, hogy egy hosszabb, rendkívül ígéretes folyamat indul be ma az ön életében. A nap végére talán majd azt is tudni fogja, hogy mit kell tennie, ha azt szeretné, hogy ez a bizonyos folyamat minél gyorsabb legyen.

Halak (02.19.–03.20.)

Eggyel több helyet kell felkeresnie a Halaknak ezen a hétfőn. A nap elején bizonyára tudja előre, hogy nagyjából milyen utat fog bejárni, mielőtt este nyugovóra tér. Nos, menet közben kap majd egy plusz meghívást, és jól teszi, ha eleget tesz az invitálásnak. Menjen el erre a helyre, amit nem tervezett felkeresni, menjen akkor is, ha nem fizikailag, hanem lelki munkával kell utaznia, hogy felkeresse. Meg fogja látni: mégiscsak meg volt írva, hogy önnek ott a helye pontosan ezen a mai napon.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olena Zaskochenko)