Napi horoszkóp, 2024. augusztus 29.: az Ikrek értékes titkot tud meg, a Mérleg jó döntéseket hoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 28., 20:04

Szerző:

A csütörtöki napi horoszkóp olvasható alább, ne hagyja ki a mai előrejelzést sem! Nézze meg, mit ír az ön csillagjegyének!

Kos (03.21.–04.19.)

Mostanában annyira el volt foglalva, hogy talán van a környezetében valaki, akiről megfeledkezett. A mai nap megfelelő arra, hogy a konfliktusokat elsimítsa és felkeresse azt, akit már régen fel kellett volna! 

Bika (04.20.–05.20.)

Valamit hiányol az életéből, de egyelőre nem tudja pontosan megfogalmazni, hogy mi az. Talán egy régi barátról van szó, akivel eltávolodtak egymástól, de egyikőjük sem tudja pontosan az okát annak, hogy miért nem beszélnek többé. Ha úgy érzi, ön még ezt nem zárta le, keresse fel az illetőt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Olyan információkhoz jut hozzá, amelyek birtoklása kifejezett előny lehet hamarosan. A kérdés már csak az, hogy a lelkiismerete elbírja-e, hogy ilyen módon jöjjenek a sikerek, vagy inkább megosztja az információt másokkal.

Rák (06.22.–07.22.)

Habár volt egy pontos időbeosztása, a mai napját váratlan események borítják fel. Szerencsére ezeket a változásokat nem fogja negatívan megélni, sőt talán még élvezni is fogja egy kicsit a káoszt. Hozzá kell tenni, hogy a csillagok állása szerint jókedvből sem lesz hiány.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy nagyon fontos nap ez az Oroszlán számára, de könnyen lehet, hogy nem fogja pontosan felismerni ennek a csütörtöknek a jelentőségét most rögtön. Egy olyan félelemtől szabadul meg ma, ami eddig rengeteg tettét, illetve cselekedetét meghatározta. Szorongani rabság, nem félni szabadság – nem is gondolni arra a dologra, amitől korábban szorongott, az pedig az igazi szabadság.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma elég sok türelemre lesz szüksége, mert úgy fogja érezni, hogy az élet több területén is hátráltatják. Habár elege van mindebből, vigyázzon, ne kapkodjon, mert csak pluszmunkát csinál saját magának. Szerencsére estére már sokkal jobb kedve lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Remek nap elé néz ma a Mérleg és csupa jó döntést hoz! Végre nem csak belül töpreng, hanem kifelé a világnak mutatja meg, hogy mit is tud valójában. A munkahelyén és a magánéletében egyaránt értékelni fogják azt, hogy a tettek mezejére lépett.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Olyan pletykát hall, ami kissé rossz szájízt csinál önnek a nap egy részére. Nem szabad, hogy foglalkozzon az emberek rosszindulatúságával, mert csak hátráltatni fogják: inkább foglalkozzon saját magával és azzal, hogy önmaga tudjon lenni a külvilágból érkező vélemények közepette is!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma valaki egész nap bosszantani fogja önt, ha hagyja. Az illető valószínűleg nem direkt teszi ezt, egész egyszerűen annyiról van szó, hogy az illető és ön vagy teljesen mások, vagy túlságosan hasonlítanak egymásra. Talán az a feladata a mai napra, hogy megtanulja, hogyan kell egy kicsit megértőbbnek lennie másokkal... és saját magával szemben.

Bak (12.22.–01.19.)

Valakiről azt gondolja, hogy egyáltalán nem érti önt, de a mai nap eseményei nem lesznek másképp értelmezhetők, csak úgy, ha tudomásul veszi: az illető valamennyire mégiscsak látja önt, van némi fogalma, hogy miről szól az ön személyisége, mi zajlik az ön lelkében. Talán fontosabb ön az illető számára, mint ahogy azt ön gondolta eddig.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy különleges-szokatlan szituációban fogja találni magát, ahol nagyon fontos lesz, hogy hallgasson az ösztöneire. Higgye el, hogy a belső hangja most valami olyat üzen, ami nem csak a mai napjára, de a későbbiekben is hatással lesz önre.

Halak (02.19.–03.20.)

Már egy ideje dolgozik valamin, és ez rengeteg energiáját lekötötte. Most végre sikerül abszolválnia a feladatot, de ezután majd kicsit pihenjen meg, mert hamarosan egy még nagyobb dologgal kell majd foglalkoznia!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Vladyslav Starozhylov)