Napi horoszkóp, 2023. szeptember 8.: a Rák szívében kisüt a nap, a Nyilasnak nincs szüksége engedélyre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 7., 20:05

Szerző:

Elérkeztünk a pénteki napi horoszkóp összeállításhoz, holnap ilyenkor térjen vissza a 168.hu-ra a hétvégi horoszkópért!

Kos (03.21.–04.19.)

Jól teszi, ha ma a szívére is ugyanannyira hallgat, mint az eszére. Különösen élesek ma a megérzései, és el fogják oda vezetni, ahova kell. Hamarosan azt is látni fogja, hogy kikben bízhat meg igazán és kik azok, akikkel csak pazarolja az idejét.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bikát egy kis digitális detoxra hívja ma az univerzum. Egy igazán fontos dolog történik ma az ön környezetében, amiről lemarad, ha ahelyett, hogy a jelenben lenne, inkább a telefonját bújja. Élje át a nap valamennyi pillanatát, még az unalmasnak ígérkezőket is, lehet, hogy a csoda pont akkor érkezik majd, amikor tömegközlekedik vagy sorban áll valahol!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy kérdésben fogalma sincs, hogy mit döntsön, maga sem tudja, merre húz a szíve. A mai nap azonban meghívást ad arra, hogy végre eldöntse a dolgot, ha figyel a történésekre és az univerzum által önnek adott jeleket, mától tudni fogja, hogy merre induljon.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák szívében ma kisüt a nap, és olyan élményben lesz része, ami az egész hétvégét már előre varázslatossá teszi. Ma mindent elérhet, amit csak akar, ezért a munkahelyén is tegye oda magát és jó ötleteivel kápráztassa el a kollégáit és a feletteseit is! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy ideje ott van valaki az ön környezetében, akivel ma egy kicsit jobban megismerik egymást. Ez a nap különösen kedvez az önök kettősének. Minél több időt töltenek együtt, annál inkább úgy fogják érezni, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból és remek támogatást nyújtanak egymásnak. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Álmodozó kedvében van, és lehet, hogy ez a nap lesz az, amikor valami fenomenális terv jut az eszébe, ami előtt nagy jövő áll. Mondja el az ötletét olyanoknak, akik tudnának segíteni és támogatást nyújtani! Lehet, hogy ez az ötlet hosszú ideig el fogja önt kísérni, rengeteg örömet okozva önnek menet közben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, kezdi elveszteni az irányítást bizonyos dolgok fölött, de szerencsére egy barátja vagy ismerőse a mai napon felbukkan és segít önnek eligazodni. Rá fog jönni, hogy a helyzet nem is olyan súlyos, mint gondolta és szép lassan minden a helyére fog kerülni. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Boldog és nyugodt napra számíthat, az univerzum kifejezetten pozitív energiákkal ajándékozza meg a Skorpiót ezen a pénteken. A vidámsága át fog ragadni másokra is. Remek alkalom ez a péntek este egy kis társasági életre, ha nem fáradt túlságosan el a hét utolsó napján, mozduljon ki otthonról, mert egy remek élmény várja!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az univerzum arra figyelmezteti ma a Nyilast, hogy bár bizonyos dolgokban jól teszi, ha tekintettel van másokra, egyéb dolgokban azonban nincs szüksége senki jóváhagyására vagy engedélyére, csak a sajátjára. Hajlik arra, hogy olyan dolgokat is az előbbi kategóriába sorol, amik igazából az utóbbiba tartoznak – de nem ma! Ma igazán a maga ura a Nyilas.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bakot arra figyelmezteti a mai horoszkóp, hogy ezen a pénteken hall majd három állítást, amik mintha különös súlyt hordoznának. Az egyikről első blikkre úgy gondolhatja, hogy önre vonatkozik majd, de igazából csak a beszélőről árul el valamit, önről semmit. A második állítás azonban kulcsmondat lehet azonban az ön számára az önismerethez, a harmadik pedig egy olyan bók vagy dicséret lesz, amit érdemes a szívébe zárnia.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy a családjában nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt ön szeretné. Sokszor elbeszélnek egymás mellett – a mai nap azonban alkalmat kínál a megértésre és érdemi kommunikációra. Használja ki a mai napot, mondja el őszintén, udvariasan és indulatmentesen, amit gondol!

Halak (02.19.–03.20.)

Kicsit több a munka és az elintéznivaló mára, mint ami egy kényelmes péntekbe belefér, de ne hagyja, hogy ez elvegye a kedvét, vágjon bele, mert ez egy olyan nap, hogy amikor igazán szüksége lesz rá, akkor egyszerűen megtáltosodik!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maksim Shmeljov)

Horoszkóp