Napi horoszkóp, 2023. szeptember 5.: a Kost egy fontos beszélgetésben említik, a Vízöntő csodássá változtathatja a hétköznapot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 4., 20:02

Szerző:

Vágjunk bele egy újabb hétbe, kezdődjön a hétfő a napi horoszkóp önnek szólóüzenetével!

Kos (03.21.–04.19.)

Jusson eszébe nap közben, akár csuklik, akár nem: ma ön fog szóba kerülni egy fontos beszélgetésben, méghozzá igen pozitív összefüggésben. Megérte ennyit beletenni az elmúlt időszakban, még ha nem is azért tette azt, amit csinált, hogy másokban jó benyomást tegyen. Az eredmény mindenesetre ma megmutatkozik.

Bika (04.20.–05.20.)

Tele van energiával, ami a munkahelyén is meg fog látszani! A felettesei/ügyfelei nagyon meg lesznek elégedve önnel, de a munkán kívül is sütni fog önről, hogy most bent nagyon hajtja önt valami pozitív. Azonban ne felejtsen el a pihenésre is időt szakítani!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy anya figuráját állítja ön elé ma a horoszkóp, de nem a saját édesanyját, hanem egy másik nőt. Ettől az illetőtől fontos tanulnivalója van, illetve egy fontos üzenetet kell megkapnia, szóval figyeljen ma az anyákra!

Rák (06.22.–07.22.)

A könnyűséget-könnyedséget szokás pozitív összefüggésekben emlegetni, a nehézséghez, súlyhoz általában negatív asszociációkat kapcsolunk. A mai nap megmutatja a Ráknak, hogy milyen fontos kivételek vannak ez alól a szabály alól. Egy igen nehéz, súlyos dolog előzi ma meg azt, hogy egy szélvihar vagy egy áradat elsodorja önt: azért jók az ilyen fajsúlyos dolgok, nagy igazságok, mert lehet beléjük kapaszkodni, mindig irányt mutatnak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma kiöntheti a szívét valakinek és olyan tanácsot kaphat, ami sok problémáját megoldja, ha megfogadja. Próbálja meg magát azokkal az emberekkel körül venni, akik támogatják és segítik, nem pedig lehúzzák! Gondoskodjon saját magáról!!

Szűz (08.23.–09.22.)

Legyen figyelmes ezen a kedden, mert egy fontosnak tűnő üzenet könnyen félrevezeti ma önt! Egy önnek szóló üzenetről ugyanis idővel ki fog derülni, hogy azt csak ön feltételezi, hogy pont önnek, illetve önről szól: igazából más a címzett, ha van ilyen specifikus címzett egyáltalán. Nem lehet, hogy az illető saját magáról akart csak úgy belekiabálni valamit a világba és pont ön hallotta meg? A lényeg: vigyázzon, mert ma könnyen magára vesz olyasmit, amit nem feltétlenül érdemes.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Olyan sokat aggódik ma, pedig nem kellene! Hiányzik a spontaneitás az életéből. Próbáljon meg egy kicsit ellazulni és csak sodródjon az árral. Higgye el, hogy hamarosan remek híreket fog kapni és élete egyik legboldogabb időszakát fogja élni. Legyen türelemmel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár nem kifejezetten az ön műfaja, most mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét – és ezt egyáltalán nem fogja bánni. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt higgye el, több szempontból is jót tesz, ha ön szintén megnyílik a megfelelő személynek és pillanatban!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma annak a napja lesz, amikor a szokásosnál is jobban le fog ríni önről, hogy mit gondol, hogyan érzi magát. Ha lesz valaki, akiről úgy érzi, hogy az illető olvas az ön gondolataiban, ne lepődjön meg: az illető csak pontosan fogja az ön által kibocsátott rezgéseket, hiszen egy hullámhosszon vannak.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap az ismerkedésről fog szólni! Nem biztos, hogy szerelem terén történik nagy találkozás, az is lehet, hogy a karrierjével kapcsolatosan ismer meg valakit, aki a jövőjében fontos szerepet fog játszani. Akárhogy is, a mai nap kedvez az új ismeretségeknek: ha önmagát adja, garantáltan jó benyomást fog tenni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elfogadható napja lesz ma a Vízöntőnek a szó szoros értelmében. Ha gondolja, fogadja el ezt a keddet így, ahogyan kapja az univerzumtól. De ne feledje, hogy csak azért, mert így is elfogadható, ön nem tehet többet! Szóval ha többre vágyik, ne fogadja el a napot úgy, ahogy kapja, hanem tegyen bele egy kicsit többet. Amikor kínálkozik az alkalom, tudni fogja: ez az a pillanat, amikor ebből a napból egy elfogadható hétköznapnál többet csinálhat!

Halak (02.19.–03.20.)

Van az ön környezetében valaki, aki azt állítja: csak a józan ész által diktált aggályokat sorolja. Ne dőljön be az illetőnek, mert egyáltalán nem a józan ész hajtja, hanem egy igen vad belső meggyőződés, amiről az illető jól tudja, hogy szalonképtelen: ezért a józan észre hivatkozik az igazi motivációja helyett. Legyen ma résen, ne hagyja, hogy a gyűlölet vezesse (meg) önt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)