Napi horoszkóp, 2023. szeptember 4.: a Rák összefüggést fedez fel, a Skorpió életében új ciklus kezdődik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 3., 20:01

Szerző:

Vágjunk bele egy újabb hétbe, kezdődjön a hétfő a napi horoszkóp önnek szólóüzenetével!

Kos (03.21.–04.19.)

Az esze azt mondja, hogy tovább akar lépni, de közben a lelke panaszkodást diktál, az agya újra és újra feldobja a múlt dolgait. Nem gyengeség, ha bevallja, hogy nincs jól és még nem lépett túl mindenen. Inkább vállalja fel a valódi érzéseit, higgye el, hogy ezt a szerettei is értékelni fogják!

Bika (04.20.–05.20.)

Csalódik ma valakiben, de ez a csalódás talán legalább annyira szól önről, mint erről az illetőről. Tényleg ő nem viselkedett úgy, ahogy abban a helyzetben elvárható lett volna? Talán az ön elvárásai voltak túl magasak pont vele szemben, mástól ugyanezt szemrebbenés nélkül elfogadta volna? Nem feltétlenül ma, de lehet, hogy még fognak erről beszélni kettesben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg teendője van ma, és nem kizárt, hogy közel kerül majd ahhoz az érzéshez, hogy mindjárt összecsapnak a hullámok a feje felett. Az igazság azonban az, hogy megvan a tudása és a szorgalma ahhoz, hogy bármit, illetve mindent megcsináljon – erre a tényre próbáljon fókuszálni, ne a fejét minduntalan felütő szorongásra. Ma ez a kulcsa a sikernek.

Rák (06.22.–07.22.)

Az éleslátás és a logikus gondolkodás képességei ma különösen erősek önben, ilyen szempontból jobb formában van, mint szinte bármikor. Ennek az egyik legékesebb bizonyítéka az lesz, amikor két, egymástól teljesen független dologról felismeri, hogy igazából nagyonis van közük egymáshoz, mégsem olyan függetlenek egymástól.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy teljesen értelmetlennek tűnő dologgal szembesül ma. Jobb, ha tudja, hogy ez a valami mindaddig tökéletes nonszensz is marad az ön számára, amíg ebből a nézőpontból tekint rá. Szüksége van valakire, aki új szemszögből segít önnek nézni ezt a dolgot – van a környezetében valaki, aki nagyon is érti, hogy miről van szó!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nappal egy lépéssel közelebb kerül a célja eléréséhez, és ez érthető módon izgatottá teszi. Nem csoda, hogy csak arra tud gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer odaér az út végéhez, de közben ne felejtse el élvezni magát az utazást sem. Elvileg ez az, amiért igazából megéri, nem?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy finom, de mégis fontos változást hoz a mai nap: egy dolog teljesen átértékelődik, sőt, új értelmet nyer az ön szemében. A külső valóság talán nem is módosul egyáltalán, de annál jelentősebb az ön belső valóságának változása.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ahogy forog a föld és viszi a hátán körbe az életet, úgy az ön életében is a végéhez (vagyis az elejéhez) ért egy ciklus. Ezt a nap egyik fontos élménye tudatosítja ma a Skorpióban. Igen, ön megint ugyanott van, mint korábban, igen, ma sem áll meg, kezdődik elölről, folytatódik a körforgás: ez az élet. Vegye észre: ma így mutatja meg magát önnek az, amit a hinduk szamszárának neveznek.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Komoly kihívásokkal kell szembenéznie rögtön a hét elején. Azonban pontosan ezeknek köszönheti majd, hogy rájöjjön valamire, ami akár az egész életszemléletét megváltoztathatja. Hamarosan nagy dolgok várnak önre, csak higgye el, hogy az élet nem akadályozni akarja önt, hanem utat mutat! 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy negatív töltést kap ma a Bak, amit teher lehet cipelni az egész napon keresztül. A horoszkóp azonban figyelmezteti önt: a sors felkínál majd egy pozitív töltést is, amit érdemes meglátnia és felhasználnia, mert kioltja, kiegyenlíti ezt a negatívat, egy atomot alkotva vele. Ezekből az apró részecskékből épül fel az élet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy olyan beszélgetésben lesz része egy barátjával vagy családtagjával, amire már régóta vágyott és hatalmas megkönnyebbülést fog okozni. Itt az idő, hogy őszintén beszéljen az érzéseiről és arról, hogy ön mit hogyan élt meg. Ha valóban őszinte, sokkal jobban fogja érezni magát később. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy újdonságot mutat önnek a sors ezen a hétfőn. Nem világos egyelőre, hogy mekkora szerepe lesz a későbbiekben az ön életében ennek az újdonságnak, de mindenképpen érdemes megismerkednie vele. Nem, ma még ne ugorjon fejest, egyelőre valószínűleg a legjobb, ha csak egy picit megmártóztatja a lábfejét ebben az újdonságban.

(Kiemelt kép: Pexels/Alina Tomylko)