Napi horoszkóp, 2023. szeptember 28.: a Bika nagy átalakulást tapasztal, a Vízöntő megtudja, igaza volt-e

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 27., 20:04

Szerző:

Ha kíváncsi, mit ír önnek a csütörtöki napi horoszkóp, akkor jó helyen jár! Mutatjuk a friss és aktuális előrejelzést.

Kos (03.21.–04.19.)

Ennek a napnak az összes érzelme, reménye, nosztalgiája az estében koncentrálódik majd. Próbáljon meg ekkor félretenni egy pár percet egy kis elmélyülésre, meglátja, milyen sokat számít, ha ma befelé figyel egy kicsit estefelé, és helyükre rakja magában a nap élményeit.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy nagy átalakulásnak, sőt, átalakításnak lesz a tanúja, hiszen egy olyan változásról van szó, amit valaki irányítani próbál. De bármilyen látványos is ez az átalakítás, ne feledkezzen meg róla, hogy a legfontosabb változás ezzel párhuzamosan nem külső, hanem belső.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap nagy meghívása: gyönyörű érzés, ha az embert szereti valaki, de a legnagyobb ajándék mégsem az, hogy az embert szeretik, hanem az, hogy szerethet valakit. Keresse ma fel ezt a helyet szíve legbelsejében, itt várja önt most egy nagy pillanat!

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érzi, ez a nap egy olyan szerepbe kényszeríti önt, amit már sokszor eljátszott és kicsit kezd unni. De ne keressen kibúvókat, mert pont ma van az a nap, amikor, ha tényleg odateszi magát, rengeteg újdonságot találhat ebben az önre olyan sokszor leosztódó szerepben, és ráadásul nagy sikereket is elérhet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap egy furcsa eseménye arra készteti, hogy átgondolja a viszonyát ehhez a (poszt)modern, minden ízében a technológia által vezérelt világhoz. Mindenre van egy app, van egy algoritmus, van egy mesterséges intelligencia, amelyik már önnél jobban tudja, hogy ön mire vágyik. A mai nap figyelmezteti önt arra, hogy mennyire fontos, hogy ebben a világban is megtaláljuk az emberit, a lelket, a maradandót, a végtelent.

Szűz (08.23.–09.22.)

A nap folyamán lesz egy pont, amikor úgy érezheti, hogy szerencsétlen események sorozatán meg keresztül, de ne ítélkezzen túl korán! Hamarosan történik valami, ami rengeteg dolgot teljesen más megvilágításba helyez, így át kell majd értékelnie azt is, amire addig szerencsétlenségként gondolt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy cselekedete meghozza az ön által szándékolt következményt – de nem csak azt; más következményei is lesznek, amire ön addig nem is gondolt. Néha az ember olyan elszigeteltnek érzi magát, de az ilyen napok, mint a mai, figyelmeztetnek arra, hogy amit ön tesz, az kihatással van a világra és a benne élő többi emberre.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezt a napot a Skorpió számára egy, a múltból felmerülő, az ellenkező nemhez tartozó személy teszi különlegessé. Ez a valaki több közül lett az egy, és most újból érezheti a jelenlétét. De vajon ő még mindig ugyanaz az ember, mint akkor? És ön?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma azzal szembesül, hogy van egy önről kialakult kép bizonyos emberekben, és ez akkor sem inog meg, ha ön egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogy az abba a képbe beleillene. Éppen ezért ebből a napból akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha nem figyel arra, mit gondolnak vagy mondanak a többiek, hanem adja saját magát őszintén – úgy, ahogy jön.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan eseménysorban van benne, aminek nem bánná már, ha lassan vége lenne. A mai nap arra hívja meg önt, hogy becsülje meg az időt: a múltat is, de azt is, ami most itt a jelenben megadatik. Használja ki, élje át, legyen ott a jelenben, még akkor is, ha a jövő néha sokkal vonzóbbnak tűnik!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jó ideje van már önben egy erős gyanú vagy kétely – ezen a napon végre beigazolódik, hogy igaza volt-e. Figyelje majd meg önmagát, hogyan reagál az igazság pillanatára! Most, hogy tudja, most rosszabb lett vagy jobb?

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára a tanár és példakép szerepét jelzi előre a horoszkóp erre a napra. Talán ön nincs is tisztában vele, hogy van, aki öntől tanul meg rengeteg dolgot, és a mai nappal egy újabb lehetőség érkezik el, hogy valami fontosat átadjon az illetőnek.

(Kiemelt kép:Shutterstock/BearFotos)

Horoszkóp