Napi horoszkóp, 2023. szeptember 11.: a Rák ma valamiben teljesen más, a Halak feljebb jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 10., 20:01

Szerző:

Kezdje velünk ezt a hetet is, olvassa el, mit ír önnek a hétfői napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Kellemetlen szituációba kerülhet, mert az fenyeget, hogy fény derül valamire, amit ön inkább szívesebben tartana titokban. A mai nap egy kiutat kínál ebből a helyzetből: ahelyett, hogy megvárná, hogy valaki rájön a dologra, álljon elő ön a farbával, és ha szükséges, kérjen bocsánatot.

Bika (04.20.–05.20.)

Beérett a termés, itt az idő, hogy leszüretelje munkája gyümölcsét! Ma jól teszi, ha minél gyorsabban él a lehetőséggel, de aztán a nap végén ne felejtse el felkeresni a hála helyét a lelkében!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szembe kell néznie a ténnyel: valami, ami rengeteg más embernek semmiség, önt próba elé állítja. Ma ne hátráljon azonban meg, mert ezen a napon önnek sem lesz gondja ezzel a bizonyos dologgal!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap valami más önben, más az aurája, más energiákat bocsát ki, és ennek előnyei és hátrányai is lesznek. Előfordul majd, hogy valaki emiatt félreérti az ön egyik megnyilvánulását, de ez a megfoghatatlan különbözőséget új kapcsolat építésére is felhasználhatja.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy ideje már együtt utazik valakivel, de ma rádöbben: az illetőnek nem ugyanaz a célja, nem az lesz a számára a végállomás, ami önnek. Az út csak egy szakaszát töltik most együtt, és ez így van rendjén.

Szűz (08.23.–09.22.)

A családi helyzete sokkal bonyolultabb lesz a hétvége után. Több összezörrenés is adódhat, de talán az ön szerepe az lesz most, hogy a békítő legyen és közvetítsen azok között, akik vitában állnak egymással.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon annak lesz a tanúja, ahogy egy szégyen vagy veszteség dicsőségbe, illetve győzelembe fordul. Nem ritkaság ez, hogy az elsőkből lesznek utolsók és az utolsókból elsők, a kérdés csak az, hogy ön hova helyezte magát a rangsorban.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nincs tisztában az érzéseivel és ma egy olyan eseményre kerül sor, ami csak még inkább megnehezíti majd a dolgát, nem fogja tudni, hogy mit szeretne vagy hogyan döntsön egy fontos kérdésben. Nos, a legjobb lesz, ha kicsit beszél a dologról valakivel: már attól, hogy elmondja, tisztábban fog látni a kérdésben.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A nap egyik legfontosabb szituációjában nem a megszokott környezetében lesz, hanem úgymond idegenben, most divatos szóval a komfortzónáján kívül. Ösztönösen sietne vissza minél előbb haza, a megszokottba, de ne hagyja, hogy ez a reflex annak a rovására menjen, hogy tökéletesen ott van a szituációban, önmagát adja és magával viszi az élményt, amiért jött!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak azt fogja látni majd, hogy egy vetélytársa vagy rosszakarója pórul jár. Fel fognak bukkanni önben a káröröm lidércfényei, nézze meg őket, vegye tudomásul a létüket, de ne kövesse őket, mert rossz irányba vinnék önt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem sikerült jól beosztania mára az idejét, de vigyázzon, ne legyen emiatt türelmetlen vagy goromba olyanokkal, akik erről semmit sem tehetnek! De a jövőben tudni fogja, hogy mikor mondjon nemet annak érdekében, hogy elkerülje, hogy túlvállalja magát.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára az emelkedés napja ez a hétfő: egy fokkal feljebb kerül most, közelebb a csúcshoz, a célhoz. Talán arra is jó ez a nap, hogy egy pillanatra hátratekintsen, lefelé, hogy felmérje, mekkora utat járt be eddig.

(Kiemelt kép: Shutterstock/PKpix)

Horoszkóp