Napi horoszkóp, 2023. október 24.: a Skorpiónak bókot és dicséretet, a Nyilasnak varázst és áldást hoz ez a kedd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. október 23., 20:02

Szerző:

Véget ért a hosszú hétvége, nézzük, mit ír a napi horoszkóp erre a hétkezdő keddre!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap egy felismerést hoz: rájön, mi az, ami csak megszokásból képezi az ön élete részét, amire ön csak azért áldoz időt és/vagy energiát, mert úgy tűnik, hogy mindig is így volt. Nos, itt az ideje, hogy változtasson: ami igazából nem is érdekli már önt, annak ne legyen hatalma ön felett!

Bika (04.20.–05.20.)

A világ háborús hírei folyton beszüremkednek az ön életébe, így érthetőbb, hogy olyasmit is háborúnak él meg, ami pedig nem kéne, hogy az legyen. A békekötésre hívja meg önt ez a nap: vegye észre, hogy nincs szükség küzdelemre! Csak azért, mert egymással szemben állnak valakivel, nem feltétlenül kell ellenségeknek lenniük.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egyre erősebb a vágy önben, hogy egy korábbi hibát, tévedést, illetve bűnt végre maga mögött tudhasson – végre elérkezik a pillanat, amikor lehetősége nyílik beszélni erről azzal, akivel beszélnie kell.

Rák (06.22.–07.22.)

Lenyűgöző módon fog ma valami saját maga ellentétébe fordulni. Ami elvileg élvezet kéne, hogy legyen, azt lehet, hogy küzdelemnek éli majd meg, vagy amit eddig ki nem állhatott, abban meglátja a szépséget: egy biztos, nagy fordulatot hoz ez a nap a Ráknak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Azt látja, hogy egy önhöz közel álló személy egy szakadék felé tart, nagy hibát készül elkövetni. A mai jó alkalmat kínál arra, hogy az illetőt figyelmeztesse és visszafordítsa. Szóljon neki, vagy csak mutassa meg neki a saját példáját, hallgassa meg, legyen vele őszinte!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy érdekes szituációt hoz majd a munkahét kezdete: megtalálják önt. Valaki, akinek ön már többször is az eszébe jutott az utóbbi időben, most hirtelen felbukkan majd, és azt is rögtön bevallja majd, hogy miért.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Feltűnően sok lesz a mai napban az első pillantásra értelmetlennek tűnő, random esemény. Miért történik pont ez? És miért pont önnel? Ezek az események arra tanítják önt, hogy tudja élvezni az utazást akkor is, ha nem tudja, ki döntötte el az úti célt és miért. Bizonyos dolgokra egyszerűen nincsen magyarázat, és rengeteg mindent megkönnyít, ha ezt megtanulja elfogadni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valahol a szíve mélyén ön is tudja, hogy a bók-dicséret, amit a mai napon kap, talán szubjektíve őszinte, de objektíve nem feltétlenül igaz. És mégis, a valóságtartalomtól függetlenül önnek most pontosan erre a megerősítésre van szüksége – fogadja el hát lelkiismeret-furdalás nélkül, merítsen belőle, telítkezzen el vele!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Varázs és áldás napja lesz ez a Nyilas számára. Nem feltétlenül mindig barátságos hely mostanában a világ, de az ilyen napokon, mint ez a mai, könnyen otthonra lel benne az ember. Egy dolog kell ahhoz, hogy ezek az örömök tartósak legyenek: keresse fel a hála helyét a lelkében!

Bak (12.22.–01.19.)

Feszültséggel és reménnyel teli pillanatokat fog ma átélni rövid időn belül. Érdemes megfigyelnie, milyen viszonyban áll a kettő: ha nem lenne már remény, nem lenne feszültség sem, ugye? És azt nem lehet, hogy remény legyen, de feszültség ne? A mai nap megmutatja majd, hogy dehogynem lehet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Szép kis dilemma előtt áll: valaki vagy valami marasztalja, visszahúzza önt, de ön a szíve szerint továbblépne a fénybe. Ha nem biztos magában, beszéljen a dologról egy baráttal, van az ön környezetében ugyanis valaki, aki volt már nagyon hasonló helyzetben!

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hét, és főleg annak az eleje a Halak számára különösen kedvez a kreativitásnak, az alkotásnak. Ha van (és lehetőleg legyen) ideje egy kicsit önmagára, élje ki az alkotókészségét: kreáljon, írjon, rajzoljon, táncoljon, főzzön, dekoráljon, alkosson, lehetőleg még ma! Benne van a pakliban, hogy ha most belevág, a hét végére olyasmit fog létrehozni, ami hosszú időre, akár örökre szép emlék marad.

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)

Horoszkóp