Napi horoszkóp, 2023. október 20.: a Kos a múltban a jövőt látja meg, a Skorpió megkóstol valami újat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. október 19., 20:05

Szerző:

Itt az utolsó munkanap a hosszú hétvége előtt, olvassa el, önnek mit ír a pénteki napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Meglepő intenzitással hív életre gyermekkori élményeket a mai nap egy bizonyos helyzetben. Mennyi idő eltelt, és mennyivel bátrabb most, mint annak idején volt! A múltba való visszatekintés ma a jövőt is megmutathatja.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma a véletlennek tűnő események, együttállások, akár a tárgyak is mintha önnek szóló üzenetet rejtenének. Sőt, éppen ez az, a mai napon nem csak rejtegetik ezt az üzenetet, hanem megszólal bennük egy hang. Önnek nincs más dolga, mint meghallgatni őket, felelni arra, ahogy szólítja önt a világegyetem!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Teljesen új oldaláról, új mélységéről ismer meg valakit, akivel pedig már jó ideje nem idegenek egymás számára. Ha észrevesz egy jelet, ami többet sejtet annál, amit eddig tudott, kérdezzen bátran utána!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régi félelme kísérti ma meg a Rák csillagjegy szülötteit, de ne hagyja, hogy ez a félelem irányítsa önt! A mai napon egy kicsi tűz ugyan kialszik, de hamarosan egy még nagyobb fog belobbanni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lesz a napban egy búcsú, ami valamiért jobban megérinti önt, mint gondolta volna. Talán az ősz teszi, hogy az elválás, az elmúlás bármiféle manifesztálódása ennyire nagy hatással van önre. Ez a búcsú most a végleges búcsúkból tartalmaz egy darabkát. Ha jobban meg szeretné ismerni magát, mélyedjen el egy kicsit a gondolataiban – mi is pontosan ez a bizonyos darabka?

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez a nap a fény és a remény napja. Valamiért ma könnyebben tudja hagyni, hogy a fény vezesse önt, érzi, ahogy életet lehel önbe a remény, ráeszmél, mennyi áldásban volt része eddig, és mennyi minden várja még. Legyen hálás a nap pozitív energiáiért, zárja őket a szívébe!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy idegen kopogtat ma be az ön életébe. Az érkező nagy hatást tesz önre, de önön múlik, hogy hogyan reagál a feltűnésére. Egyelőre az is benne van a pakliban, hogy az illető idegenként is tűnik majd el hamarosan, és csak egy villanásnyi emlék, egy álom marad az ön számára.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napon elmarad valami, amire számított, megkóstol valamit, amit még sosem és késve ugyan, de végre megérkezik valami vagy valaki. Három egymástól függetlennek tűnő esemény... de lehet, hogy mégis összeköti őket valami? Az univerzumnak üzenete van ma az ön számára, figyeljen, fejtse meg!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Újrakezdődik most egy játék a Nyilas számára. Ambivalens érzései vannak ezzel kapcsolatban, hiszen egyrészt játszani jó és izgalmas, de másrészt közben fárasztja is a játék komolytalansága – miért csak játék? Miért nem az igazi?

Bak (12.22.–01.19.)

Ma meglepően sok minden fog az ön kedve szerint alakulni, tehát ilyen szempontból egy könnyű, élvezetes, ha ön is úgy akarja, egyenesen bulis nap lesz ez. Persze nem biztos, hogy jót tesz, ha mindent megkap, amire vágyik, ha mindenben kiszolgálják az ön ízlését, de a mai napon minden belefér!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Terhesnek érzi a hétköznapok szürkeségét, az egyhangúságot, de még szerencse, hogy végre itt a hosszú hétvége! Vigyen egy vad színt az életébe már ma valami váratlannal, tervezetlennel – legyen az egy spontán megszerveződő találkozás, egy meglepetés önmagának, egy újfajta mozgás, egy új zene, egy új tánc! A mai napon kétszeresen hat az ilyen kalandok inspiráló-gyógyító ereje.

Halak (02.19.–03.20.)

Kettő vagy több női alakot mutat mára a Halak csillagjegyben születetteknek a horoszkóp. Ők meghatározó személyek lesznek az ön mai napjában. Egyelőre nem tudhatja, hogy mi jár a fejükben, illetve mi motiválja őket, de a segítségükkel bepillantást kap egy titokba.

(Kiemelt kép: Shutterstock/More Than Production)