Napi horoszkóp, 2023. október 16.: a Rák második lehetőséget kap, a Mérleg megtalálja az arany középutat

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. október 15., 20:01

Szerző:

Kezdje az új hetet a friss napi horoszkóp elolvasásával! Várjuk önt a hét minden napján itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban, mindig az aktuális asztrológiai előrejelzéssel!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan szituációba kerül ezen a napon, ami választási lehetőség elé állítja. Az egyik opció a meglévő, éppen nem is olyan rossz helyzet fenntartása, a másik opció meg kétes kimenetelű, de az biztos némi munkával-kockáztatással még sokkal szuperebb is lehetne a jelenlegieknél. Mit tesz – beéri azzal, ami van, vagy még többre vágyik? Hallgasson a szívére és döntsön okosan!

Bika (04.20.–05.20.)

Amennyiben nem hagyják nyugodni negatív érzések, ez azt jelenti, hogy ma olyasmikre koncentrál, amiket elszalasztott lehetőségekként él meg. Ilyen hozzáállással nehéz megkezdeni az új hetet, de ha beszél róla valakivel, akkor könnyen megtalálja, hogyan tud továbblépni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Telefonhívást vagy üzenetet kap egy olyan személytől, akitől egyáltalán nem számított kapcsolatfelvételre, vagy legalábbis nem most. A hívás vagy üzenet meglehetősen kizökkenti önt, hiszen annyira távol van most éppen attól a világtól, amit az illető képvisel.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák egy második lehetőséget kap a mai napon. Valamit, ami korábban nem sikerült jól, nem volt éppen az igazi, azt most újra megkísérelheti, és bár most sem garantált a tökéletes siker, nagyon is megvan ennek a lehetősége, szóval kár lenne kihagyni. Fusson neki még egyszer, bízzon önmagában!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az az érzése, hogy egy sűrű erdőbe jutott az életben, valahogy ez a hétfő sűrűbbnek tűnik az átlagnál. De pont attól ilyen ez a nap, hogy a nehézségek mellett tele van izgalmakkal és szépségekkel is. És éppen azért, mert ilyen sűrű, sosem tudhatja előre, mikor jut ki belőle hirtelen.

Szűz (08.23.–09.22.)

Különösen fogékony ma arra, hogy ráálljon mások hullámhosszára: könnyebben megtalálja a hangot olyanokkal, akikkel máskor nem éppen megy könnyen a kommunikáció. Sőt, nem csak másokhoz, önmagához, igazi énjéhez is fog tudni kapcsolódni ezen a hétvégén.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Felkorbácsolták önben az érzelmeket a hétvége eseményei: pozitívakat és negatívakat, romantikusakat és azzal ellentéteseket egyaránt. Nincs ilyenkor könnyű helyzetben az ember, mert miközben fontos, hogy ne nyomja el az érzéseit, ne is engedje, hogy az érzései, indulatai vezéreljék! Figyeljen befelé, meg fogja találni az arany középutat!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A szokásostól teljesen eltérően alakul most nem egy dolog. Jó nagy bonyodalom keveredhetett volna belőle, ha mindezek egy kevésbé szerencsés pillanatban vagy módon esnek meg, de így viszont remek alkalmat nyújt arra, hogy rugalmasságát és kreativitását kamatoztatva jobban megismerje önmagát!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon kinyílik az ajtó, ami visszavezet a múltba. Nem feltétlenül csapda ez, de mindenképpen vigyázzon: ha gondolja, nézzen be az ajtón, de ne lépjen be rajta, bármilyen vonzónak is tűnik, hogy újra úgy lehetnének a dolgok, mint régen! A múltat nem fogja tudni visszahozni, csak előrefelé vezet út.

Bak (12.22.–01.19.)

Hosszú ideje vár egy jó pillanatra, amikor valamit elmondhat vagy megcsinálhat, amire eddig nem volt lehetősége, mert sosem kínálkozott rá megfelelő alkalom. Ez a nap most végre elhozza a lehetőséget, ne halogassa tovább, használja ki az alkalmat!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy erős nő pozitív jelenlétét mutatja a horoszkóp az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a mai napra. Ez a bizonyos nő lehet valaki az ön környezetéből, de az is lehet, hogy a távolból érezteti személye erejét az ön életében. És mint annyiszor: a távolságot ezúttal se értelmezze szigorúan csak földrajzi távolságként!

Halak (02.19.–03.20.)

Végre összetörik egy üvegfal ezen a hétfőn. Egy olyan elválasztótól szabadul meg, ami hosszú ideig lehetetlenítette el a kommunikációt ön és egy másik személy között. Azonban nem teljesen magától történt mindez: érdemes megfigyelnie, miért vált pont most lehetségessé, hogy önök ketten közelebb kerüljenek egymáshoz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Branislav Nenin)