Napi horoszkóp, 2023. október 12.: a Skorpió megtisztul, a Halak fontos változást indíthat be

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. október 11., 20:04

Szerző:

A csütörtöki napi horoszkóp olvasható alább, keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Valami a másik irányba vonzza önt ahhoz képest, amerre tudja, hogy mennie kéne. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerje ezt a bizonyos vonzerőt. Miért ilyen erős? Honnan jön? Miért hat önre? Ha eljut egy-két válaszig, az már önmagában egy nagy lépés a helyes irányban.

Bika (04.20.–05.20.)

Kell egy biztonságos hely, egy szentély vagy kápolna, ahol az ön számára annyira fontos személlyel találkozhat, ahol együtt lehetnek, ahol meg tudják érteni egymást. Vagy lehet, hogy ezt a helyet pont az ön találkozásuk hozza létre?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ami korábban taszította vagy idegennek tűnt, abban most már otthonosan érzi magát. A nap egy mozzanata végérvényessé teszi: igazi otthonra lelt ott, ahol sohasem gondolta volna. Befogadták oda, ahova nem kívánkozott, de most már mégis érzi, hogy itt az ön helye.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy jelentékeny visszatérés teszi különlegessé ezt az egyébként kissé szürke hétköznapot. Szóval helló újra itt! Vajon ezúttal meddig fog tartani? – van egy megérzése arról, hogy mi a válasz erre a kérdésre, hát hallgasson bátran a megérzéseire!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha úgy érzi, szeretne változtatni valamit a külsején, a mai nap különösen alkalmas erre! Újítson be valamit a ruhatárában, vágassa le, festesse-fazonírozza át a haját, legyen valami külső jele is annak, hogy ön bár ugyanaz az ember, mint egy vagy tíz évvel ezelőtt, de azért mégis fejlődik, továbblép, tanul, növekszik!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ezen a napon egy olyan mérföldkőhöz ér, amelytől csodás panoráma nyílik az eddig megtett útra, de belátja azt a szakaszt is, ami közvetlenül ön előtt áll. Sose felejtse, honnan indult, de gondolja át még egyszer, biztos, hogy oda viszi majd ez az út, ahova el szeretne jutni?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Van ön mellett valaki, akivel a mai napon kihozzák egymásból a pajkos, csintalan rosszgyereket. Egyrészt jót tesz önnek néha így megfeledkezni a szűkös, felnőttes kötöttségekről, de azért jobb, ha van a közelben valaki, aki figyelmezteti, megvédi önt, mielőtt a vadulás közben túl messzire mennének.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amilyen jólesik, sőt, jót tesz néha hagyni egy kicsit, hogy az ember bekoszolódjon – olyan fontos mozzanata lesz a mai napnak egy megtisztulási folyamat. Most ennek van itt az ideje, mosson ki a lelkéből mindent, ami nem odavaló, a nap meg fogja önnek mutatni, hogyan! Próbáljon meg időt szakítani egy kis befelé fordulásra, elmélyülésre, legyen az olvasás, séta-futás, úszás, zenehallgatás vagy akár tánc közben!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan személy kap fontos szerepet az ön mai napjában, akivel nem ugyanazt a nyelvet beszélik. Minden könnyebb lenne, ha könnyebb lenne az illetővel a kommunikáció, de valahol mélyen ön is érzi, hogy így viszont izgalmasabb.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy újabb lépéssel most már egészen a közelébe kerül annak, hogy egy célját megvalósítsa. Néha az utolsó pár méter a legnehezebb, de könnyebb ezt a végső szakaszt megtennie, ha szembenéz a tényekkel és kimond egy eddig kimondatlan igazságot.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon rádöbben, hogy felesleges várnia, hogy a szemafor zöldre váltson: megvan önben az erő, senki más engedélyére nincs szüksége, csak a sajátjára. Szóval legyen körültekintő, de bízzon önmagában – tegye a lábát a gázpedálra!

Halak (02.19.–03.20.)

Annyi mindent próbált megváltoztatni önmagában az évtizedek során, és most be kell, hogy vallja, hogy egy bizonyos dolgon egyszerűen képtelen változtatni. A mai nap azonban egy lehetőséget kínál: változtasson egy picit a környezetén – ez be fogja indítani a belső változást is!

(Kiemelt kép:Shutterstock/Nicoleta Ionescu)