Napi horoszkóp, 2023. október 10.: a Kosnak középen kell maradnia, a Vízöntő áthidalja a szakadékot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. október 9., 20:02

Szerző:

Itt a friss, a keddi napi horoszkóp! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, olvassa el, önnek mit ír mára – és ne feledje, holnap is visszavárjuk a 168.hu-n a következő napi előrejelzéssel!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos ma különösen nehezen bírja a korlátozásokat, megkötéseket. Mintha gipszben lenne a karja, nem tudja olyan szabadon mozgatni, ahogyan szeretné. Amit viszont szintén meghoz ez a nap (részben ezen a horoszkópon keresztül): megérti, hogy ez a képzeletbeli gipsz az ön javát szolgálja, nem most van annak az ideje, hogy a szélsőségekbe kicsapongjon. Maradjon meg középen, amíg el nem jön a perc, hogy levetheti a kötöttségeket!

Bika (04.20.–05.20.)

A mai nap egy ugrást fog jelenteni a Bika életében. Lesznek benne olyan pillanatok, amikor nagy erőt kell kifejtenie a siker érdekében, lesznek felszabadult, súlytalan percek, amikor egy kicsit feljebbről lát majd mindent, de végül visszaérkezik a földre, ugyanoda, ahova elrugaszkodott. Továbblépést nem feltétlenül jelent ez a nap, de egy értékes tapasztalatot mindenképpen igen.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szinte mint a mindent átértelmező fordulat a Hatodik érzék vagy a Harcosok klubja végén: ma meg fogja tudni, hogy az ön környezetében van egy személy, aki bizonyos szempontból teljesen más, mint a többiek. Igen, ez rengeteg dolgot új megvilágításba helyez, talán egy nap nem is lesz elég ahhoz, hogy felmérje, mennyi mindent.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy halvány fátylon át lát valamit: ez jó ideje így van. Hozzá van szokva a fátyolhoz, talán soha nem is vette észre, hogy ott van. De a mai nap felhívja az ön figyelmét, hogy nem az éles, igazi kép az, amit ön lát. Nem fogja tudni lerántani ezt a fátylat, de már önmagában az nagy fegyvertény, hogy tudatosítja magában, hogy ott van. Amit ön lát, az nem a teljes igazság.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hatalmas áldás a mai napban az Oroszlánnak: mindig rá fog érezni, hogy mikor kell cselekednie, megszólalnia. Az intuíciójára hallgasson, ne a büszkeségére, lustaságára vagy mások tanácsára, hanem az legyen az első, hogy mit mond az a belső hang. Ha érzi, hogy cselekednie kell, tegye azt, ha azonban azt érzi, hogy igazából itt nincs helye az ön közreműködésének, akkor legyen passzív!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napban lesz egy zökkenő, egy végtelen, transzcendens pillanat, amikorra picit megáll az idő, és úgy érzi majd, hirtelen a dolgok mélyére lát. Ebben a pillanatban nem vakítja el a felszín csillogása, nem lesz tele a füle a jelen zajával, és ebben a pillanatban az univerzum egy titokzatos módon fontos jelet mutat majd önnek. Mindenképpen jegyezze meg, mi volt ez a jel, mert nagyon fontos lesz a jövőben!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Aggódik, hogy rengeteg a munkája, és nem biztos, hogy kész lesz mindennel a héten, de az igazság az, hogy olyan fantasztikusan dolgozik, hogy ez nem is kérdés. Egy kicsit még tartson ki, mert hamarosan jön a segítség, valamint az elismerés is a kemény munkáért!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kacskaringóktól mentes nap lesz ez a Skorpió számára, egyenes, mint a nyíl. Ahogy halad előre ez a kedd, az ön számára is hamarosan világos lesz, hogy mi az a pont, ahova ez a nyíl mutat. Érdemes belegondolnia, vajon miért pont ma teszi ön elé ezt az univerzum ennyire egyértelműen.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ideges lesz, amikor rájön, hogy a napja egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt ön eltervezte. Gondoljon bele, hogy nem mindig rossz, ha valami nem sikerül, mert talán oka van, és hamarosan valami jobb jön az életébe. A pozitív felfogás sokat segíthet most.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy eltűnt tárgy kap nagy szerepet a Bak mai napjában. Ha nemrégiben elveszített valami fontosat, akkor az ma fog előkerülni. Ha azonban semmije sem tűnt el mostanában, akkor ma fog elveszteni valamit... lehet, hogy észre sem veszi majd, de ne aggódjon, minden csak átmeneti, idővel megkerül majd az a bizonyos valami!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy tátongó szakadék áthidalására ad lehetőséget ez a kedd a Vízöntő számára. Olyasvalakihez érhet el ma, akiről úgy tűnt, egy szakadék választja el önöket egymástól: generációs különbségek, más anyagi helyzet, földrajzi távolság vagy egyéb. Ma azonban megtalálhatja az utat ehhez a bizonyos személyhez, ha valóban akarja és hajlandó is tenni érte.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak életébe erre a napra visszahozza valaki a nyarat. Ez nem az időjárás-jelentés, szóval természetesen nem a hőmérsékletről van szó, hanem arról, hogy egy olyasvalami kerül most elő újra, ami a nyár folyamán kifejezetten meghatározó volt. Vajon így pár hónap elteltével is megvan még az ereje ennek a dolognak? Ma kiderül!

(Kiemelt kép:Shutterstock/Evdokimov Maxim)

Horoszkóp