Napi horoszkóp, 2023. november 16.: a Szűz válaszút elé ér, a Skorpió sokat fog nevetni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. november 15., 20:04

Szerző:

Elkészült a csütörtöki napi horoszkóp. Olvassa el ma is, hogy önnek mit ír az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Újdonságra vágyik, és a mai naptól meg is kapja, amire vágyik a lelke mélyén! Fontos, hogy higgye el azt, hogy képes változtatni, nem muszáj mindig a megszokott dolgoknál maradni.

Bika (04.20.–05.20.)

Heves vitába keveredik ma valakivel, és ha ennek mások is tanúi lesznek, nem lesz jó hatással rájuk, hogy látták önöket ebben a szituációban. Jobb lesz, hogyha hamar megoldják a nézeteltéréseiket, mielőtt komolyabb következménye is lesz a kettejük közötti ellentétnek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hiányzó információ teszi nehezebbé, de egyben izgalmasabbá is a mai napot. Néha nagyobb hatással van ránk az, amit NEM tudunk, mint a rendelkezésünkre álló ismeretek összessége. Jól teszi, ha a kíváncsi, hagyja, hogy az érdeklődése vezesse!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon lényegében ugyanolyan dolgok közül lesz kiemelve egy. Ugyanennyi erővel bármelyik lehetett volna – miért pont az?! A mai nap nagy kérdésére ne a választóban és ne is a kiválasztottban keresse a választ, hanem azokban, akikre nem esett a választás!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nehezen találja a helyét, mert kihívásokra vágyik, de mostanában csak a szürke hétköznapok jutottak. Érdemes körülnéznie, mert a környezetében valaki, akivel közösen egy olyan feladatot vállalhatnak el, amivel bizonyíthatja, hogy mit tud pontosan.

Szűz (08.23.–09.22.)

A példabeszédekben leírt válaszút elé ér ma a Szűz: az egyik irányban van egy széles és igencsak forgalmas út, mindenki ezt szokta választani. De ott van a szűkebb, elhagyatottabb és nehezebb alternatíva is, és ez az út az, ami egyenesnek tűnik. Ne abból induljon ki, hogy mások hogyan döntöttek vagy döntenének ugyanebben a helyzetben, mert meg fog szólalni önben az a bizonyos belső hang: cselekedjen a lelkiismerete szerint!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma egy olyan személyen fog segíteni, akivel korábban közelebb álltak egymáshoz, de az élet elsodorta önöket egymástól. Az biztos, hogy a helyén van a szíve, és a támogatás, amit adni fog, nagyon sokat fog jelenteni annak a bizonyos illetőnek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma nagyon sokat fog nevetni! A munkahelyén és a magánéletében is jó napra számíthat, a barátival pedig szinte biztos, hogy remek időt fognak együtt tölteni, valamint végre olyan témákról is mesélhet, amelyekre mostanáig nem volt alkalma.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szélmalomharcot folytat valaki, akivel ön a mai nap egy meghatározó részét együtt tölti. Az illető nem ismeri fel, amit ön viszont szinte azonnal meglát: ez a valaki olyasmi ellen küzd, ami igazából nem jelent a számára veszélyt. A találkozás segítheti önt, hogy ön soha ne essen bele ebbe a hibába.

Bak (12.22.–01.19.)

Bár most csak csütörtök van, egy vasárnapi nap fogja meghatározni ezt a jelent. Lehet, hogy egy múltbéli, lehet, hogy egy most következő vasárnapról van szó – de ez is lehet, hogy ennek a napnak a titkához akkor tud csak közelebb jutni, ha az időt nem egy lineáris dologként fogja fel.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Vajon a megbocsátás hiánya lehet-e ugyanolyan súlyos, mint a bűn, aminek a megbocsátásáról szó van? Ne próbálja meg megválaszolni magában ezt a kérdést mindaddig, amíg ennek a csütörtöknek a végéhez nem ér!

Halak (02.19.–03.20.)

Össze kell fognia egy vagy több másik személlyel, hogy egy bizonyos helyzetet együtt oldjanak meg. Ha sikerül a problémát megoldani, a jutalmuk messze túlmutat majd azon, hogy megszabadultak az adott problémán. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp