Napi horoszkóp, 2023. november 13.: a Skorpió megtanulja meghúzni a határokat, a Bak rejtett képességéhez fér hozzá

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. november 12., 20:01

Szerző:

Sok szeretettel és a hétfői napi horoszkóp előrejelzésével kívánunk önnek remek hetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Van egy önhöz közel álló személy, aki az utóbbi időben szinte csak arról beszélt, ami nem működik. Eljött az ideje, hogy témát, vagy ha az nem megy, társaságot váltson! A mai nap megmutatja, hogy bármilyen jól is esik néha panaszkodni, végső soron a legtöbbet önmagának árt azzal, ha folyamatosan egy negatív ember társaságában van.

Bika (04.20.–05.20.)

Van valaki az életében, akit a háta közepére sem kíván, de úgy néz ki, hogy ma össze fog futni vele. Talán pont azért, hogy végre szembenézzen ennek a kapcsolatnak a nehézségeivel-buktatóival és/vagy lezárhassa az egészet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg dolog foglalkoztatja, ami le is köti az összes energiáját, ellenben önmagával egyre kevesebbet foglalkozik. A mai nap arra hívja, hogy (akármilyen furán is hangzik) ne legyen saját érdeklődésének a rabja. Ne csak azt figyelje, ami a legjobban vonzza, fedezzen fel valami újdonságot!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy nagy újdonság köszönt be majd az ön életébe ezzel a nappal, az új héttel! Készüljön fel azonban, mert könnyen lehet, hogy ez az újdonság egyáltalán nem lesz tartós.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor egy kis kedvességgel és odafigyeléssel többet érhet el, mint észérvekkel és győzködéssel. Szóval bármit is szeretne megbeszélni vagy csinálni, vegye elő a legodaadóbb és legempatikusabb énjét, fejezze ki magát világosan, de a legfontosabb, hogy meghallgassa a másikat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Bátran mondja ki, hogy mit érez, mire van szüksége, egy-egy dolog mit vált ki önből! Nincs értelme leplezni, csak megkönnyebbülhet ettől, és másnak is jó, ha tudja, mi jár az ön fejében valójában. Ez a hétfő legyen a megnyílás napja!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Továbbra is fennáll a probléma, hogy nem jut mindenre ideje, amit egy napba elvileg bele kéne tudnia sűríteni. Jól teszi, ha most minden erejét a legfontosabbakra összpontosítja, mert így megelőzheti, hogy az évvégi hajtásból kész bolondokháza legyen!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nemet kellett volna mondania valamire a múlt héten, és ma érzi majd a következményeit annak, hogy nem tette. Nem baj, azért vannak pozitív vonatkozásai is a dolognak, és nem csak az, hogy legközelebb már ügyesebben fogja tudni meghúzni a határokat!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem kell bocsánatot kérnie, csak mert kiborult egy kicsit! Egyszerűen van olyan, hogy az emberből kijön a sok felgyülemlett sérelem, feszültség. Főleg azoktól ne kérjen elnézést, akik miatt előállt ez a helyzet!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napra kinyílik önben egy ablak. Amíg ez az ablak nyitva van, ön egy olyan rejtett képességéhez fér hozzá, amiről mindig elfelejtkezik, talán mert nincs túl gyakran szüksége rá, talán mert alábecsüli önmagát (talán a kettőnek egy keveréke). Használja ki a lehetőséget, annyi minden van önben, ne felejtse el: ön gazdagabb, sokszínűbb személyiség, mint gondolná!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Meglehetősen képlékeny most minden ön körül, emiatt jelenleg nehezebb tervezni, és ez a kiszámíthatatlanság feszültté teszi. Szereti tudni, mire számíthat, vagy mi mennyi időt vesz igénybe, és ez most nincs meg. Megvan ám ennek is a maga szépsége: ma alkalma lesz kiélvezni a spontaneitás előnyeit.

Halak (02.19.–03.20.)

Különösen érzékeny lesz ma. Olyan dolgokon is képes elgondolkodni vagy akár megsértődni, amik máskor kicsit sem zavarnák, ez pedig konfliktushoz vezethet. A megoldás az lehet, ha eltölt egy kis időt önmagával, befelé fordulással, mozgással, sporttal, tánccal vagy éppen alkotással.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Volodymyr TVERDOKHLIB)