Napi horoszkóp, 2023. május 9.: a Kosnak kellemetlen lesz a reggel, az Oroszlán túlvállalja magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. május 8., 20:00

Szerző:

Ezt ígéri keddre a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Rosszul indul a reggel... Annyi teendője lesz, de hol a segítség? Ideje a sarkára állni és jelezni, ha úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, mert az nem járja, hogy mindig minden az ön felelőssége, a kollégái pedig nyugalomban kávézgatnak, amíg ön elhárítja a katasztrófát. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma sok szürreális dolog fog történni a munkahelyén, amiket nem fog tudni hova tenni. Nos, a legjobb lesz, ha beszél a főnökével a kialakult helyzetről, mert talán megnyugtató válaszokkal tud majd szolgálni, és nem fog azon töprengeni egész nap, hogyan válthatna gyorsan munkahelyet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Váratlan eseményre számíthat a mai napon, de ez nem azt jelenti, hogy negatív élmény lesz. Az biztos, hogy egy barátjával közelebb kerülnek egymáshoz, mert rájönnek, hogy mindig számíthatnak egymásra mostantól a bajban. 

Rák (06.22.–07.22.)

Miért izgul olyan dolgok miatt, amiknek egyáltalán nincs akkora jelentősége, mint gondolja? Felesleges energiapazarlás! Kicsit vegye lazábban a dolgokat, és meglátja, hogy a munkahelyén és a magánéletében is helyre fog állni a béke. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Túlvállalja magát, és ez sajnos az egészségi állapotán is meg fog látszódni. Ha nem akarja, hogy a helyzet rosszabbra forduljon, egy kicsit vegyen vissza a tempóból, mert különben mentálisan és fizikailag is teljesen lemerül. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagyot csalódhat egy kollégájában, akivel közeli barátok voltak. A legjobb azonban, ha meghallgatja az illetőt azzal kapcsolatban, hogy mit miért tett, mielőtt minden kapcsolatot megszakít vele. Talán van mindenre egy észszerű magyarázat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nehéz helyzetbe kerül, de szerencsére a párja mindenben ott lesz, hogy támogassa önt, ez pedig még közelebb hozza önöket egymáshoz. A kapcsolatuk hamarosan szintet léphet, ám vigyázzon, mert ennek nem mindenki fog örülni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátja brutális őszinteséget vár el öntől, de fél, ha megmondja az igazat akkor nem lesznek már túl jóban. Nos, az igaz barátoknak sajnos akkor is őszintének kell lenniük, amikor tudják, hogy az bizony fájni fog, essen túl rajta!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Könnyű napja lesz, ezért szerencsére lesz ideje arra, hogy a szeretteivel foglalkozzon. Egy barátjával komoly beszélgetésen fog átesni, ami nagyon pozitív hatással lesz a mentális egészségére, ezért mindenképpen rá fog férni önre ez a nap! 

Bak (12.22.–01.19.)

Kellemetlen helyzetbe kerül a főnöke előtt egy kollégája miatt. Fontos azonban, hogy ne reagáljon rögtön haragból, mert abból egy hatalmas vita lehet, és azt senki sem fogja értékelni az irodában. Legyen egy kicsit türelemmel inkább! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem akarja majd elhinni, de lehet, hogy ezen az unalmas kedden rátalál önre az új szerelem. Egy titokzatos idegen betoppan az életébe, és már az első pillanatban leveszi önt a lábáról. Vigyázzon azonban, mert lehetséges, hogy van valami, amiről nem mond igazat az illető. 

Halak (02.19.–03.20.)

Érzékeny napja lesz, amit a párja nem igazán tud megérteni a saját frusztrációja miatt. Érdemes lesz beszélniük erről, mert nagyon úgy tűnik, hogy a párja egyáltalán nem tartja tiszteletben az ön érzéseit. Fontos lenne, ha egy olyan kapcsolata lenne, amiben őszintén beszélhet az érzéseiről.

(Kiemelt kép: Shutterstock)