3 csillagjegy, akiknek pénzesőt ígér a horoszkóp május elejére

A következő 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb a pénzhoroszkóp május első hetére.

2023. május 2., 12:39

Szerző:

Kíváncsi arra, mit mond a horoszkóp arról, hogyan indul majd a május anyagi szempontból? Nos, az előrejelzés a következő 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy korábbi jótette, korábbi előrelátása, korábbi szorgalma fizetődik ki a most következő napokban. Ez nem azt jelenti, hogy kölcsönadott valakinek és az illető most adja vissza a szóban forgó összeget, de mégis valami hasonlóról van szó, csak az univerzum/sors/karma ennél jóval kifinomultabb módszert választ néha arra, hogy ön most hozzájusson ahhoz, ami jár önnek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ne egy hatalmas bónuszösszegre számítson, nem most fogja megnyeri a lottó ötöst sem. Viszont mégis jól indul majd a május, mert innen-onnan kisebb összegek esnek majd be, plusz elmarad egy-két kiadás, könnyebben megy majd a megtakarítás is. Sok kicsi sokra megy, ezekből már egy szép nagy plusz adódik össze rövid idő alatt is!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára egy igen jövedelmező pénzügyi lehetőséget jelez előre a horoszkóp. Nem feltétlenül jár a dolog azonnali bevétellel, de az biztos, hogy ha most vállalkozó kedvű, odafigyel és rendesen odateszi magát, az erőfeszítéseit busás pénzösszeggel jutalmazza egy bizonyos forrás. Járjon nyitott szemmel, és ha úgy érzi, vágjon bele!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Africa Studio)