Napi horoszkóp, 2023. május 23.: az Ikrek remek lehetőséget kap, az Oroszlán és barátja ugyanúgy éreznek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. május 22., 20:02

Szerző:

A keddi napi horoszkópot találja alább. Olvassa el, nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy apróságon ma reggel összekaphatnak egy önhöz közel álló személlyel, de szerencsére nem volt olyan komoly jelentőségű, hogy a nap többi részére is hatással legyen. Élvezzék inkább egymás társaságát az illetővel és beszélgessenek! Közelebb kerülhetnek egymáshoz, ha tudnak őszintén kommunikálni.

Bika (04.20.–05.20.)

Nagyon izgul egy mai feladat miatt, de felesleges! Látszik, hogy felkészült és nem tudnának olyat kérdezni, vagy mondani önnek, amelyre nem lenne meg a jó válasza a témával kapcsolatban. Este kicsit azért lazítson is a sok izgalom után!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Végre jön egy lehetőség, amire már nagyon régóta várt! Itt a remek alkalom, hogy a szakmájában óriási sikereket érjen el, ám ehhez előbb az kell, hogy keményen dolgozzon, valamint ne kerteljen, mondja el őszintén a felettesének, mi az, amit szeretne.

Rák (06.22.–07.22.)

Meggondolatlanul ígérhetett meg valamit egy barátjának, amit nem biztos, hogy képes lesz teljesíteni. Legyen őszinte és kérjen egy kis időt, de ne bújjon ki a felelősség alól semmiképp sem. Nem gond, ha kicsit csúszik a dologgal, de legyen őszinte.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Úgy érzi, hogy egy barátja teljesen elhanyagolta az elmúlt hetekben, ám az igazság az, hogy ő is hasonlóan érez önnel kapcsolatban. Mindketten a munkájuknak éltek és elbeszéltek egymás mellett. A mai nap azonban megfelelő alkalom arra, hogy kibéküljenek.

Szűz (08.23.–09.22.)

A karrierjével kapcsolatban többen is tanácsot adnak önnek, ám ön egyiket sem érzi annyira jónak, hogy meg is fogadja. De, nem is kell! Hallgasson a saját megérzéseire, mert higgye el, a leginkább ön tudhatja, hogyan szeretné élni az életét.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai nap során több dolgot is negatívan lát a munkahelyén és otthon egyaránt. Próbáljon meg egy kicsit másképp állni a helyzetéhez és rögtön egyik feladat és teendő sem fog olyan nehéznek tűnni, mint ahogyan azt az elején elképzelte.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan pletyka juthat vissza a fülébe, ami miatt hamar felkaphatja a vizet. A hirtelen harag helyett azonban inkább keresse fel az illetőt és tisztázza a helyzetet. Fontos, hogy higgadt maradjon és ne hagyja, hogy kihozzák a sodrából!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma nagyon könnyen kizökkenthetik a gondolataiból, esetleg úgy is érezheti, hogy se testileg, se lelkileg nincs a topon. Ha tud egy kicsit elvonultan vagy akár otthonról dolgozni, ma úgy hatékonyabban menne a munka!

Bak (12.22.–01.19.)

A bal lábbal felkelt főnöke vagy munkatársa az ön kedvére is hatással lehet, de ne hagyja, hogy elrontsák a hangulatát! Végezze tisztességesen a munkáját, majd ha hazaért, még remek programokat tartogat az este a barátai, vagy a párja társaságában. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Sokkal türelmetlenebb lesz a munkában és otthon is, mint máskor. Ha mindez csak a fáradtság miatt van, akkor tegyen róla, hogy este tudjon pihenni, de ha valami lelki dolog nem hagyja nyugodni, akkor beszéljen valakivel, aki megértheti önt.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy váratlan telefonhívás az egész napját felboríthatja, aminek ön nem feltétlenül fog örülni. Ne csüggedjen! Még hátra van pár munkanap a hétből, így bőven lesz ideje bepótolni azokat a feladatokat, amelyekre ma nem jutott ideje. 

(Kiemelt kép: Pexels/Sergey Makashin)

Horoszkóp