3 csillagjegy, akik életébe hatalmas változásokat hoz most az Ikrek hava

Május 21-én kezdődik az Ikrek hava, nézzük meg, ez mit jelent ennek a 3 csillagjegynek a horoszkóp szerint!

2023. május 20., 20:07

Szerző:

Holnaptól már nem a Bika, hanem az Ikrek csillagjegyben kel majd fel a nap, és ott is marad egészen a nyári napfordulóig. Íme az a 3 csillagjegy, akikre nézve a legnagyobb változásokat hoz ez a hónap.

Rák (06.22.–07.22.)

Talán abban reménykedik, hogy hátha végre egy könnyű, problémamentes időszak kezdődik az életében, de a horoszkóp nem ezt jelzi. Ez sem lesz egy megúszós hónap, mert lesznek megpróbáltatások, igencsak oda kell majd tennie magát. De már látni fogja, mennyire megéri belefektetni ezt a sok energiát abba, hogy megvalósítsa ideális önmagát, valóra váltsa személyiségének ígéreteit: gyönyörű eredmények születnek még ebben a hónapban, és emiatt ez a hónap minőségileg más lesz, mint az előző. Ráadásul ez még semmi ahhoz képest, ami a még távolabbi jövőben várja önt, ha kitart.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő életében több dolog is megváltozik majd ezalatt az egy hónap alatt: anyagi helyzetében, munkájában is lesznek változások például. De talán a legfontosabb az, hogy egyik legmélyebb emberi kapcsolatába új színt hoz ez a hónap. Kevés embert ismer annyira, mint ezt az illetőt, és talán most nem gondolja, hogy a kapcsolatuk tud még hova fejlődni, de ahogy halad előre az idő, csak az élettelen dolgok nem változnak. Önök ketten most érkeznek el egy korszakhatárhoz.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára egy befelé fordulós, önvizsgálós időszak kezdődik most. Mindez annak ellenére, hogy az Ikrek hava későtavasszal kezdődik és koranyárral végződik, tehát ez az a periódus, amikor általában nyitni szoktunk mások felé, többet vagyunk együtt, többet ismerkedünk. És mégis, a Halak minél több időt tölt másokkal, annál inkább befelé figyel majd, és ez az önvizsgálat idővel nagy eredményeket hoz. Lehet, hogy már a hónap végére más ember lesz önből.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viacheslav Lopatin)

Horoszkóp