3 csillagjegy, akik számára egy hatalmas meglepetést tartogat ez a hét a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára azt jelzi előre a horoszkóp, hogy hatalmas meglepetésben lesz részük a héten.

2023. május 22., 11:25

Szerző:

Új hét kezdődött, és a horoszkóp szerint ez a hét nagy meglepetést tartogat három csillagjegy szülöttei számára. Ahogy szoktuk, alább mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei készüljenek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a héten dicséretben részesül majd valakitől. A dolog azért lesz meglepő, mert sosem gondolta volna, hogy pont ez fel fog tűnni valakinek és dicséretre érdemesnek tartja majd: de most kiderül, hogy rosszul gondolta. Persze nem azért kell a jót tenni, hogy az ember dicséretet kapjon, de mégiscsak jól esik és roppant inspiráló, ha pozitív visszajelzésben részesül az ember.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kalandot vállal be a héten, aminek úgy megy neki, hogy a kezdetkor még maga sem tudja, vagy legalábbis nem tudhatja pontosan, hogy mi sül majd ki a dologból. Hiába próbál felkészülni a váratlanra: még így meglepődik majd, hogy a sztorinak mi lesz a vége. Pontosan erre jó, hogy az ember néha kalandozzon egy kicsit, kilépjen egy picikét a komfortzónájából.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy magyarázat nélküli pozitív fordulat áll be a Mérleg életében ezen a héten. Valami, amit eddig roppant nehézkesnek, kínlódósnak tartott, hirtelen magától megindul és jól fog menni. Amitől csak időpazarlást és kudarcot vár, az meglepő módon sikert eredményez. Merítsen majd inspirációt ebből a hét hátralevő részére!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)