Napi horoszkóp, 2022. november 4.: a Rák jó eredményt ér el, a Bak fontos üzenetet kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. november 3., 20:05

Szerző:

Újabb napi horoszkóppal jelentkezünk, reméljük, ön is követi asztrológiai előrejelzéseinket minden nap! Alább a pénteki üzenetet találja, keresse ki az önnek szólót!

Kos (03.21.–04.19.)

Jobb, ha tudatában van, hogy a mai napon kommunikációs korlátok-problémák kísérhetik önt. Vigyázzon arra, hogy mindig minél világosabban és egyértelműbben fogalmazzon, mert egyáltalán nem biztos, hogy akihez beszél, az meg is érti, amit ön mondani szeretne. Frusztráló, de vannak ilyen napok.

Bika (04.20.–05.20.)

Bosszantja a túlzott lazaság és a szabályok semmibe vétele. Ezen a napon is lesznek ilyen érzései, de figyeljen oda, hogy kivel kapcsolatban merülnek fel ezek a gondolatok, mert most egy fontos dolgot tanulhat meg ettől az illetőtől.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy hosszú és fontos történet kezdetét rejti a mai nap. Nem biztos, hogy rögtön rá fog ismerni arra az eseményre, amelyet aztán rengeteg másik követ majd, és nem csak az ön életében, hanem másokra is meghatározó lesz, de utólag visszagondolva megállapíthatja majd, hogy igen, ekkor kezdődött minden.

Rák (06.22.–07.22.)

A hatékonyság és precíz munkával ma kivételesen jó eredményeket érhet el a munkában. De vigyázzon, miközben ön teljes gőzzel halad előre, nehogy megfeledkezzen mindenről és mindenkiről, vegye figyelembe mások érdekeit is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A végére ér egy problémának vagy dilemmának: amit ebben a kérdésben meg lehet tudni, amit ki lehet következtetni, azt ön már tudja. De egy dolog még a segítségére lehet, és ez ma kulcsfontosságú. Figyeljen befelé, ne csak az eszére, hanem a lelkére is! Az álmai, a megérzései, az intuíciói fogják elvezetni a célhoz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma alkalma nyílik segíteni valakinek, és jól teszi, mert bár nagy a távolság önök között, az illetőnek jók a szándékai. Nem feltétlenül anyagiakra van szüksége az illetőnek, lehet, hogy annak veszi a legnagyobb hasznát, ha ön megoszt vele egy információt, esetleg egy titkot.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi barátságra emlékezteti a mai nap, egy olyan kapcsolatra, ami azóta megszakadt. Úgy érzi, az illető megmaradt ugyanabban a világban, ugyanabban a szerepben, ahol annak idején volt, önnek azonban sikerült továbblépnie. Ez a mai nap jó alkalom arra, hogy felmérje, mennyi mindenben változott, és hogy merre vezet innen tovább az út.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Véletlenül egy olyan helyzetben találja magát, ahol eredetileg nem kellett volna ott lennie. De ha már ott van... ebből a véletlenből valami nagyobb dolog is kisülhet, ha feltalálja magát és nem fél az újdonságtól!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Annak kedvez a mai nap, hogy megmutassa magát, hogy kifejezze érzéseit. Olyan expresszív energiákat kap a mai napra, hogy nem csak a szavaival, hanem a mozdulataival, gesztusaival is rengeteg dolgot át tud adni. Ha akarja, ma az egész lénye kommunikál.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy fontos üzenetet kap egy jóbaráttól vagy kollégától: sőt, éppen, hogy nem csak egyet. Rendszeresen üzenget az illető, és ha nem is feltétlenül érti meg vagy tartja fontosnak az összeset, ma egy olyan dolgot árul el önnek az illető, ami rengeteg mindent megváltoztat, szóval érdemes figyelni rá!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy jó szándékú, idősebb férfi alakját mutatja mára önnek a horoszkóp. Az illető segít önnek vagy kiáll ön mellett, nagyban megkönnyítve a dolgát. Nem feltétlenül (csak) a személyes szimpátia vezérli egyébként ezt a férfit, egyszerűen csak egy jó és igazságos ember akar lenni.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap egy különleges ajándékot kínál önnek: ma megérthet valakit vagy valamit, ami egyébként túl távoli vagy komplikált ahhoz, hogy egy átlagos napon csak úgy befogadja. De ezúttal kedvező a csillagok állása, hallgasson, figyeljen, és meg fogja érteni, ami egyébként sosem fért a fejébe!

(Kiemelt kép: Pexels/Matheus Bertelli)