Napi horoszkóp, 2022. november 29.: az Ikrek egy megállapodást köt, a Mérleg a fáradtságból is inspirációt merít

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2022. november 28., 20:02

Szerző:

Alább találja a keddi napi horoszkópját. Benne vagyunk már az adventben, vészesen közeleg a november vége, olvassa el, mit üzen önnek az asztrológia a hónap utolsó előtti napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy fontos megállapítást tesz önről valaki, aki, úgy tűnik, annak ellenére rá tudott tapintani egy sarkalatos dologra, hogy nem ismeri önt különösebben régen. Gondolkozzon el az illető megállapításán, ez segíthet abban, hogy fejlődjön és továbblépjen!

Bika (04.20.–05.20.)

Valaki más csinál valamit, amit általában ön szokott elvégezni. Mindkettejük számára igen tanulságos lesz ez az élmény – ha tud, beszéljen az illetővel a dologról utólag!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan megállapodás lehetőségét rejti magában a mai nap, ami sok mindenben meghatározhatja az ön jövőjét. Nem önt fogják megkeresni azonban az ajánlattal, szóval ha meglátja a lehetőséget és indíttatást érez, tegyen ajánlatot ön!

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz egy olyan mozzanata a mai napnak, amikor egy jó és egy rossz dolog történik szinte egyszerre. Ezzel is csak figyelmezteti, próbára teszi önt az univerzum: a két esemény közül melyikre fog fókuszálni, melyiknek engedi meg, hogy meghatározzák a nap hátralevő részét?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A ma napon azzal fog szembesülni, hogy valaki rengeteg időt veszített el az életéből azzal, hogy haragban volt vagy önmagát sajnálta. Ez a találkozó inspiráció lehet önnek: bocsásson meg, akinek kell, önmagát is beleértve, és hagyja, hogy a szíve a boldogságot válassza!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ahol ma egy jelentéktelen, de kellemes dologra számít, ott egy fontos, de aggasztó dologgal kell majd szembesülnie. Szerencse azonban ebben a helyzetben, hogy nincs egyedül.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A szokásosnál fáradtabbnak érzi magát a mai napon: hol van már a múlt hétvége és a milyen messze még a következő! A helyzetét kialvatlanság is súlyosbíthatja, de a nap egy pillanatában meglátja majd: ebből az állapotból is lehet inspirációt meríteni. Akkor jut eszébe a legjobb ötlet, amikor a legkimerültebbnek érzi magát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan hazugságot hall majd ma, amiről ma még nem tudja, hogy hazugság. Ne aggódjon, hamarosan jön majd valaki, aki felvilágosítja a tényekről, és akkor rádöbben majd, hogy bizonyos emberek a hazugságaikon keresztül is roppant őszinték tudnak lenni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kap valakitől egy olyan dolgot, amit nem szeretne, illetve amiről tudja, hogy nem igazán önnek való. Csak azért, hogy az illetőt ne sértse meg, nem kell feltétlenül elfogadnia a dolgot: nyugodtan magyarázza el a fenntartásait, csak tegye közben egyértelművé, hogy azért értékeli a gesztust.

Bak (12.22.–01.19.)

Valami közös dologra bukkan ma rá olyasvalakivel, akit nem ismer jól, esetleg ma találkoznak először. Véletlen lehet, hogy pont most egymás mellé kerültek? Akár véletlen, akár nem, ez a kapcsolat még fontos lehet a jövőben.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyben születettek számára egy olyan alakot jelez mára a horoszkóp, aki személyesen nincs jelen. Ezt az illetőt ön annyira jól ismeri, hogy úgy is nagyban meghatározza a napját, ha nem is találkoznak.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez egy olyan nap, amikor egy pótlék vagy utánzat egy bizonyos helyzetben ugyanolyan jól megteszi, mint az igazi. Ha a célnak megfelel, nem teljesen mindegy, hogy az eredetiről van-e szó?

(Kiemelt kép: Shutterstock/MillaF)

Horoszkóp