Napi horoszkóp, 2022. június 17.: az Oroszlán új társra lel, a Szűznek újra kell terveznie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. június 17., 00:05

Szerző:

Olvassa el a napi horoszkópot, pillantson bele, mit üzen önnek ezen a pénteken az asztrológia! Ne feledje: szombaton és vasárnap is várjuk önt a 168.hu-n a friss hírek mellé horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egyedül nem megy! – ez is lehetne a mai nap szlogenje a Kosok számára. Bosszúság is tud lenni, hogy mennyi mindenben rá vagyunk utalva a környezetünkre, de a nap végén visszatekintve el kell majd ismernie: a dolgok szépségét is ez adja. Ha elakad valamiben, ne erőltesse, kérjen valakitől segítséget!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma kétszer is ellenőrizzen le mindent: biztos, hogy két lábbal a talajon áll, és csak a tényekre hagyatkozik? Ha túlságosan hagyja magát elveszni a remények, túlzások és valótlanságok erdejében, nagyon megnehezíti a saját dolgát.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A nap előre rettegett nehézsége a vártnál sokkal könnyebben zajlik, és utólag kiderül, felesleges volt ennyire rástresszelni. De a lényeg, hogy itt a hétvége és a megérdemelt pihenés: használja majd ki a víkend nyugodt perceit arra, hogy levonja a hét nagy tanulságait!

Rák (06.22.–07.22.)

Zavarja, amikor nincsenek világos határok, de sajnos nem mindig lehet mindent fehérre és feketére osztani. Így aztán nagy segítség lesz önnek ezen a pénteken egy kis konkrét és határozott kommunikáció, amely tisztázza, amit lehet.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy közös programra egyedül marad egy lemondás miatt. Menjen csak el attól még, nem baj, ha nem tart önnel senki! Könnyen lehet, hogy pont ott, pont így egyedül fog egy partnert találni – ha máshoz nem, a szóban forgó programhoz mindenképpen!

Szűz (08.23.–09.22.)

Amire azt hitte, hogy már rég meg van tervezve, arról kiderül, hogy mások teljesen máshogy képzelték el, mint ön. Új terveket kell csinálni közösen, ami nem feltétlenül jön a legjobbkor, de meglátja, érdemes lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem szeret különösebben dicsérgetni másokat, de ma olyan helyzetbe kerül, hogy teljesen természetesen jön ki egy bók. Jobb is, ha nem fogja vissza magát ezen a téren, mert nagyon jól esik az ön elismerése annak, akit megdicsér!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy különleges helyzetbe kerülve megtapasztalja ma, mennyire fontos, hogy az ember ismerje önmagát. Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen a saját képességeivel: pozitív és negatív példát is ad erre a sors önnek a mai napon. Használja ezeket fel arra, hogy felmérje, ön hogyan áll az önismerettel!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma megint felmerül önben, hogy esetleg változtathatna valamit a külsején, illetve a megjelenésén. Ne fojtsa el ezt az érzést, hanem hallgasson rá, még akkor is, ha nem érzi, hogy ez a nap egy különösebben drasztikus vagy akár maradandó változtatás napja lenne! Lehet, hogy egy apróság is elég, egy új ruhadarab vagy egy máshogy megcsinált/belőtt frizura, hogy másképpen lássa önmagát a tükörben!

Bak (12.22.–01.19.)

Hatalmas a kísértés, hogy ezen a pénteken a szükséges/fontos dolgok helyett valami egészen mást csináljon, de hiba lenne pont most a lovak közé dobnia a gyeplőt. Tartson ki: utólag főleg világos lesz, mennyire jól tette, hogy most nem hagyta, hogy elterelődjön a figyelme a lényegről!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Némi megdöbbenéssel tudja meg, hogy korábban voltak olyan pillanatok, amikor hajszál választotta el önt egy igen súlyos következményekkel fenyegető eseménytől. Sőt, lehet, hogy jobb is, hogy menet közben nem tudta, milyen veszélyes, amit csinál? A lényeg, hogy levonja a következtetést, és a jövőben el tudja kerülni a kockázatot.

Halak (02.19.–03.20.)

Az utóbbi időben úgy érezte, hogy mire egy fontos dolgot egyensúlyba hoz az életében, addigra kibillen a helyéről valami más, ami addig teljesen jó volt. Van olyan, hogy egyszer kivételesen minden úgy van, ahogy kéne lennie? Úgy tűnik, a küszöbön áll egy ilyen pillanat!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akiknek meglepetést tartogat ez a hétvége

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek párkapcsolat terén nagy változások jönnek

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ivanko80)

Horoszkóp