Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

Íme az a 3 csillagjegy, akiknek az egészség szempontjából különösen fontos most ez az időszak a horoszkóp szerint.

2022. június 13., 14:45

Szerző:

A test és a lélek egészsége egyaránt fontos az ember jóllétéhez, és most mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek a horoszkóp szerint a héten érdemes különösen odafigyelni arra, hogy minden rendben legyen.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az ikrek számára ez a hét remek alkalom arra, hogy változtassanak egy kicsit az életmódjukon az egészségesebb irányban. Ha most szánja el magát egy diétára vagy rendszeres sportra, illetve a leszokásra valamilyen káros szenvedélyről. Ez a hét sokkal kedvezőbb az idő arra, hogy meg is tudja tartani a fogadalmát, szóval ne halogasson, vágjon bele most! Az eleje a legnehezebb ilyenkor mindig, amikor megszokja az új rutint, akkortól már szinte magától fog menni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Különösen fontos most, hogy odafigyeljen az étkezésére. Kerülje a túlságosan zsíros ételeket és a cukrot, amennyire csak lehetséges, és ne fogyasszon túlzott mértékből az olyan nagyobb mértékben káros dolgokból sem, mint az alkohol vagy kávé-energiaitalok! Minél több házilag, friss alapanyagokból készült ételt fogyaszt most, annál jobb: meglátja, nemcsak a testére, hanem a lelki jóllétére is pozitív hatása lesz az egészségkúrának!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Vannak ugyan pillanatok, amikor ezt szerencsére nem érzi, de az energiaszintje mostanában valamelyest elmarad az átlagostól. Érdemes jobban odafigyelnie az étkezésre, és ha nem fogyaszt elég friss zöldséget-gyümölcsöt, akkor egyrészt fogyasszon, mert most van a szezon, másrészt esetleg próbáljon vitaminokat szedni immunrendszerét erősítendő. Kevésbé kézenfekvő tanács, de a mozgás is tud energiát adni (miközben nyilván a sporthoz is energia kell), szóval lépjen ki a komfortzónájából egy kicsit időnként, és mozogjon minél többet, lehetőleg a szabadban! Így hamarosan újra visszanyeri majd régi önmagát!

Még több horoszkóp

Íme a mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerelmesen indul a hét

3 csillagjegy, akiknek a pénzhoroszkóp csupa jót ígér

(Kiemelt kép: Shutterstock/Subbotina Anna)

Horoszkóp