3 csillagjegy, akiknek szerelmesen indul a következő hét

Íme, mit ígér 3 csillagjegynek a a szerelmi horoszkóp.

2022. június 12., 00:04

Szerző:

A jövő hétben sem lesz hiány az érzelmekből és a szenvedélyből. Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akiknek a szerelmi élete felpezsdül az elkövetkezendő napokban.

Bika (04.20.–05.20.)

A párjával még inkább elköteleződnek egymás felé. Várta már a lánykérést? Lehet, hogy a kedvese most fogja feltenni a nagy kérdést. Ha egyedülálló, akkor a baráti társaságán keresztül megismerkedhet valakivel, akivel akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Ne féljen nyitni mások felé! 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ha a párjával a héten mennek nyaralni, akkor bizony remek időtöltésben lesz részük mindkettőjüknek. Érzelmileg is sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz az elkövetkezendő napokban és kérdés sem lesz, hogy tényleg egymás oldalán képzelik el a közös jövőt. Ha egyedülálló, akkor hamarosan egy régi ex felbukkanhat az életében.

Bak (12.22 - 01.19)

A párjával mindketten küzdhetnek a sűrű időbeosztásukkal, ám ennek ellenére egymásra és az apró meglepetésekre mindig szakítanak időt, ez pedig a kapcsolatukat is erősebbé fogja tenni. Ha úgy is érzi, hogy családi vagy munkahelyi problémákkal küzd, a párja ott lesz ön mellett. Ha egyedülálló, hamarosan találkozhat valakivel a társkeresőn, akivel egy remek randevúban lesz része.

 Még több horoszkóp

Hétvégi horoszkóp, 2022.06.11-12.: a Kos életében hatalmas változás jön, A Nyilas szerelmesebb, mint valaha

3 csillagjegy, akiknek a pénzhoroszkóp csupa jót ígér

3 csillagjegy, akiknek a karrierjük szempontjából fontos változások jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp