Hétvégi horoszkóp, 2022.06.11-12.: a Kos életében hatalmas változás jön, A Nyilas szerelmesebb, mint valaha

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a hétvégi horoszkóp.

2022. június 11., 00:03

Szerző:

 

Itt a várva várt hétvége! Olvassa el, önnek mit ígér a legfrissebb hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Ha valami vagy valaki mérgezővé válik, hagyja hátra. Ideje újrakezdeni. Legyen szó munkáról, párkapcsolatról, vagy családi ügyekről, mindig lehet változtatni. Fontos, hogy a hétvégén szánjon időt arra, hogy átgondolja, mi az, ami rossz hatással van a lelki egészségére. 

Bika (04.20.–05.20.)

Lehet, hogy egy minta megismétlődik a magánéletében. Nézze meg, min kell változtatni, és legyen nyitott egy szeretett személy építő kritikájára. Eljegyzések, házasságok és akár terhességek bejelentésére is sor kerülhet a családjában.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Melyik utat választja? Mindkét lehetőség egyformán ígéretesnek és egyformán kihívást jelentőnek tűnik. Ha nem tud választani kérje ki a barátai és rokonai tanácsait, valamint gondolja át, hogy önnek mi lenne a jobb. Higgye el a végén a jó döntést fogja meghozni!

Rák (06.22 - 07.22)

Már a hétvégén is a jövőheti teendői miatt aggodalmaskodhat. Kicsit engedje el magát! Nem lesz jobb a helyzet, ha a szabadnapjait idegeskedéssel tölti, inkább pihenjen és könnyebben fogja venni az akadályokat. Fontos, hogy a családjával és a párjával is minőségi időt töltsön együtt. 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Előfordulhat, hogy a hétvége első napján fáradtnak fogja érezni magát és semmi másra nem vágyik csak arra, hogy aludjon és egész nap az ágyból fekve nézze a kedvenc sorozatait. Nincs ezzel semmi gond! Azonban a következő napon mozduljon ki, mert akár új barátokra is szert tehet. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Hagyja maga mögött az ismerős rutint, és csináljon valami újat a hétvégén. Egy új hobbi és egy kis kreatív program mindig segíthet abban, hogy elengedje a nehézségeket. Talán pont ez ad löketet a karrier vagy munkahelyváltáshoz is.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A héten a munkahelyén többször felbosszantották, ez pedig a hétvégén sem hagyja nyugodni. Fontos, hogy lehiggadjon, mire hétfőn munkába megy, ugyanis csakis tiszta fejjel lesz képes megoldani ezeket a problémákat. Most ne idegeskedjen feleslegesen!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Több programját is lemondhatja, mert úgy érzi nem tud emberek között lenni. Nincs ezzel semmi gond! Pihenje ki magát, de vigyázzon, nehogy megbántson másokat. Közölje őszintén, ha fáradt és nincs energiája, de ne tűnjön el anélkül, hogy legalább telefonon ne közölné a hírt. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Kipihentnek érzi magát a hétvégén, ezért rengeteg közös programban lesz részük a párjával és úgy érezheti a kapcsolatuk sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott.  Élvezzék ki a minőségi időt, mert a jövő hét mindkettőjük számára húzós lesz. Ha úgy érzi, hogy van valami amiről beszélniük kell essenek túl rajta minél előbb. 

Bak (12.22 - 01.19)

Egy önhöz közelálló személyről a hétvégén bebizonyosodik, hogy teljesen megbízhatatlan. Az idegeskedés helyett inkább fogadja el a helyzetet és ne hagyja, hogy az egész hétvégét elrontsa. Töltse az idejét olyan emberek társaságában, akik tényleg megbecsülik önt.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egy félreértés miatt csúnyán összevesznek egy barátjával vagy rokonával. A makacsság helyett tegye meg ön az első lépést és lássa be, ha ön is hibázott a történetben. Nem ér annyit az egész, hogy az egész hétvége kárba vesszen emiatt. 

Halak (02.19 - 03.20)

Az egyedülállók egy meglepő találkozásra számíthatnak a hétvégén, ami rendesen felkavarhatja az érzéseiket. Továbbá vigyázzon, hogy mértékkel bulizzon a hétvégén, mert a jövő héten tele lesz teendőkkel, ezért fontos, hogy a pihenésre is szakítson egy kis időt.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek romantikus napok jönnek a hétvégén

3 csillagjegy, akiknek a pénzhoroszkóp csupa jót ígér

3 csillagjegy, akiknek a karrierjük szempontjából fontos változások jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp