3 csillagjegy, akiknek romantikus napok jönnek a hétvégén

3 csillagjegy számára fontos napok jönnek el szerelem terén.

2022. június 10., 10:59

Szerző:

Nézzük, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére! Bizony 3 csillagjegy számára szerelmet és romantikát. Mutatjuk, kik a szerencsések.

Kos (03.21.–04.19.)

Összefuthat egy régi barátjával, amiből akár valami remek dolog is kisülhet! Mindketten érezni fogják a kémiát, a kérdés csak az, hogy melyikük fogja megtenni az első lépést a másik felé. Nyugodtan legyen ön is egy kicsit nyitottabb, mert ebből akár komoly kapcsolat is lehet.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hetek óta flörtölgetnek egy kollégájával, ám eddig semmi komolyabb nem történt. A hétvégén azonban egy közös buli alkalmával még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Habár kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy biztos jó ötlet-e egy munkatársával kapcsolatba keveredni, de ha úgy érzi megéri és az érzései erősek, akkor ne féljen kockáztatni!

Halak (02.19 - 03.20)

Egy barátja már hosszú ideje összeboronálná egy ismerősével. Ideje engedni, ugyanis mesés hétvége várhat önre! Az illető pontosan tudni fogja, hogy milyen a tökéletes randevú önnek és higgye el minden kívánságát lesni fogja. Az pedig már csak önökön múlik, hogy a jövő mit hoz. 

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022.06.10.: a péntek is tartogat meglepetéseket a csillagjegyeknek

3 csillagjegy, akiknek a pénzhoroszkóp csupa jót ígér

3 csillagjegy, akiknek a karrierjük szempontjából fontos változások jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp