3 csillagjegy, akiknek meglepetést tartogat ez a hétvége

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, amelyek szülötteinek váratlan eseményekben lesz részük hamarosan.

2022. június 16., 14:52

Szerző:

Közeledik a péntek és aztán  jön egy újabb nyári hétvége – az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára pedig meglepetést hoz majd ez a víkend. Az ön csillagjegye ott van a három között? Akár ott van, akár nincs, várjuk önt is vissza holnap reggel a pénteki napi horoszkóppal, szombaton és vasárnap pedig hétvégi horoszkóp-összeállításainkkal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Meglepetésben lesz része a hétvégén, lehet, hogy több meglepetésben is, de ez egyáltalán nem lesz meglepetés. Utat tör magának ugyanis az ön kalandvágyó énje, és egy spontán döntés nyomán egy teljesen váratlan sztoriban-szituációban találja majd magát. Erre való a hétvége, nem?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy teljesen ártatlan elszólásából egész nagy kalamajka keveredik: meg fog lepődni, mennyire máshogy értelmezi valaki az ön szavait ahhoz képest, ahogyan ön értette. Nem lesz túl kellemes meglepetés, de azért ez távolról sem a világ vége. Magyarázza el, mit miért mondott, meg fogják tudni beszélni, és amilyen gyorsan jött a dolog, olyan gyorsan túl is lépnek rajta!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Pókerarccal figyel majd bizonyos eseményeket, és egyáltalán nem lesz könnyű megállnia, hogy ne nyilvánítsa ki véleményét, illetve érzéseit. A meglepetés akkor fogja érni, amikor megtudja, hogy akiről egyáltalán nem gondolta volna, szintén ugyanezt gondolja a dologról, csak ő sem akarta szóba hozni... egészen mostanáig.

Még több horoszkóp

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek párkapcsolat terén nagy változások jönnek

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akik jó hírt kapnak még ezen a héten

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára ez a hét különösen fontos testi-lelki jóllét szempontjából

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp